12.12.2022 / Ohjelmistopäivitys 1.36.00 on julkaistu (Tracker G-sarjan laitteet)

Tracker päivitys v01.36.00 on julkaistu seuraaville laitteille:

Tracker G400FI 2.16 ja 2.17

Tracker G500FI 2.16 ja 2.17

Tracker G1000 2.16 ja 2.17

Tracker Supra

Voit tarkistaa laitteesi laiteversion laitteen tyyppikilvestä, lisätietoa tästä linkistä.

Uutta laiteversioihin 2.09 ja 2.13:

- Ohjelmisto- ja palvelinpohjaista korjausta GPS-piirin GPS-aikaleimaongelmaan.

Uutta laiteversioihin 2.16 ja 2.17:

- Parannuksia GPS suoriutumiseen kun laitetta käynnistetään tai paikannusväliä muutetaan.

Varaa ohjelmistopäivitykseen aikaa n. 30-40 minuuttia

- Käännä laitteeseen virta päälle ja kytke laite laturiin

- Odota, että laite löytää satelliitit ja operaattorin verkon

- Varmista, että saat laitteelta reaaliaikaista paikkatietoa

- Avaa Tracker sovelluksesta laitteen asetukset -valikko

- Napauta "Ohjelmistoversio" -kohtaa ja hyväksy ohjelmistopäivitys

18.11.2021 / Ohjelmistopäivitys v1.35.00

Tracker Firmaware 1.35.00 on julkaistu seuraaville laitteille:

G400FI, G500 2013, G500FI, G1000 ja Supra

Uutta:

- Parannuksia GPS:n toimintaan ja suorituskykyyn niissä tilanteissa, joissa olosuhteet on haasteelliset ja laitteelle valittu seurantatiheys on 16 sekuntia tai enemmän

Lisätietoa:

8.4.2021 / Ohjelmistopäivitys v1.34.00
Pantaohjelmiston päivitys on saatavissa seuraaviin malleihin::
G400FI, G500 2013, G500FI, G1000, Supra, SuperBoazu 2013, SuperBoazu FI

Päivitys sisältää mm.

– Parannuksia GPS-suorituskykyyn vaikeissa olosuhteissa käytettäessä virtatiloja: Tracker Smart, "GPS pois päältä" tai "GPS/GSM pois päältä"

12.8.2020 / Ohjelmistopäivitys v1.33.00
Pantaohjelmiston päivitys on saatavissa seuraaviin malleihin: G400FI, G500 2013, G500FI, G1000, Supra

Päivitys sisältää mm.

– Aloittaa etsimään uutta operaattoria, jos tämänhetkisessä ei toimi datayhteys.
– Parannettu GSM-toiminnallisuus
– Parannettu alhaisen pariston toiminta Super Boazu -paikantimella

29.8.2019 / Ohjelmistopäivitys v1.32.00
Uusi päivitys on julkaistu seuraaville Trackerin paikannuslaitteille:
Supra, G1000, G500, G400FI, Super Boazu: Versio 1.32.00

Uutta:

- Koiran haukun alkaminen ja loppuminen näkyvät tarkemmin ohjelmassa 1 minuutin seurannassa.
- Muita optimointeja ja parannuksia
- Vanhemmat G500- ja Super Boazu -tutkat ilman FI-merkintää mallinimessä (GPS-aikaleimaongelmalliset laitteet):: Päivitys pyrkii muuttamaan laitteen GPS-moduulin tuottaman virheellisen aikaleiman lähemmäksi oikeaa. Laitteen GPS-moduuli ei edelleenkään toimi oikein ja tuottaa aikaleiman väärin. Ongelma johtuu 04/2019 tapahtuneesta GPS-järjestelmän viikkokalenterin nollautumisesta:

Lainaus tiedotteesta:

Osassa vanhoja Tracker G500- ja Tracker G400i -pantoja on ilmennyt GPS-moduulin aikaleimaongelma

Pannan GPS-moduuli ei toimi oikein 7.4.2019 tapahtuneen GPS-järjestelmän viikkokalenterin nollautumisen jälkeen ja laskee muun muassa paikkatiedon iän väärin. GPS-viikkokalenterin nollautuminen tapahtuu 1024 viikon välein

Vika voi esiintyä ensimmäisen sukupolven Tracker G500 (tunniste v02.09), G400i (tunniste 02.08) sekä Pointer Pro Magnum (mallimerkintä PM I v02.09) -laitteissa. Lisäksi aikaleimaongelmallista GPS-moduulia voi olla osassa Super Boazu -paikantimia

Voit tarkistaa laitteesi mallin helpoiten laitteen kyljestä tai pantapidäkkeessä olevasta tarrasta

Huom! Jos laitteesta löytyy merkintä FI, ongelmaa ei ole

Selvitämme, löytyykö vielä tapa korjata GPS-moduulin ongelma pannan ohjelmapäivityksellä

Aikataulua tai varmuutta korjauksen löytymiselle ei ole

12.8.2019 / Ohjelmistopäivitys v1.31.00
Uusi päivitys on julkaistu seuraaville Trackerin paikannuslaitteille:
Supra, G1000, G500, G400FI, Super Boazu: Versio 1.31.00

Uutta:

- Hälytykset ja asetuskomennot datan yli (korvaa tekstiviestit). Ominaisuus vaatii toimiakseen Tracker for Android 5.04. -version puhelimeen. Uusi päivitys Tracker for Android -ohjelmistoihin julkaistaan ti 13.8. aikana.
- Aikakorjaus vanhoihin G500- ja SuperBoazu -sarjan (ei FI) pantoihin. Päivityksen myötä GPS-aikaa ei näytetä enää 11 vuotta taaksepäin.
- SuperBoazuissa seuranta päällä oletuksena vuorokauden välein klo 6.30.
- Muita optimointeja ja parannuksia

27.6.2018 / Ohjelmistopäivitys v1.30.00
Ohjelmistoversio 1.30.00 on nyt ladattavissa paikantimiin. Voit päivittää ohjelmiston pantaasi Tracker -sovelluksessa pannan asetuskomennoissa.

Päivitys sisältää mm.

- Korjauksia hälytyksiin

Aikaisemmassa versiossa hälytykset eivät aina tallentuneet tai näkyneet puhelimessa