Tracker FW 1.36.00 mjukvara finns nu till Tracker G-serien enheter

Tracker FW1.36.00 mjukvara finns nu till följande enheter:

Tracker G400FI 2.16 och 2.17

Tracker G500FI 2.16 och 2.17

Tracker G1000 2.16 och 2.17

Tracker Supra

Du kan läsa mer om hur du kontrollerar din enhetsversion i den här artikeln.

Nytt för HW-versioner 2.16 och 2.17

- Förbättrad GPS-prestanda efter enhetens start och efter ändring av spårningsintervall

Nytt för HW-versioner 2.09 och 2.13
- Mjukvara och serverbaserad hjälp för problem med GPS-chipets GPS-tidsstämpel
- Mer information: Problem med GPS på Tracker G400FI, G500FI och G1000 modeller

Tidsåtgång ca. 30-40 minuter för mjukvaruuppdateringen

- Slå på enheten och anslut enheten till laddaren
- Vänta tills enheten hittar satelliterna och operatörens nätverk
- Se till att du får platsuppdateringar i realtid från enheten
- Öppna enhetsinställningsmenyn från Tracker-appen
- Klicka på "Programversion" och acceptera programuppdateringen