Tracker FW 1.36.00 har blitt publisert for Tracker G-seriens enheter

Tracker Firmware v01.36.00 har blitt publisert for følgende Tracker GPS-enheter:

Tracker G400FI 2.16 og 2.17
Tracker G500FI 2.16 og 2.17
Tracker G1000 2.16 og 2.17
Tracker Supra

Nytt for maskinvareversjoner: 2.16 og 2.17

- Forbedret GPS-ytelse etter oppstart av enheten og etter endring av sporingsintervall

Nytt for maskinvareversjoner: 2.09 og 2.13
- Fastvare- og serverbasert hjelp for utstedelse av GPS-brikke GPS-tidsstempel
- Mer informasjon: Problemer med GPS på Tracker G400FI, G500FI og G1000 modeller

Tillat ca. 30-40 minutter for programvareoppdateringen

- Slå på enheten og koble enheten til laderen
- Vent til enheten finner satellittene og operatørens nettverk
- Sørg for at du får posisjonsoppdateringer i sanntid fra enheten
- Åpne enhetsinnstillingsmenyen fra Tracker-applikasjonen
- Trykk på "Programvareversjon" og godta programvareoppdateringen