Tracker ja Ultracom poropantojen siirtäminen uuteen Tracker -ohjelmaan

Markkinoiden edistyksellisin poropaikannin. Tracker® Super BOAZU™ – poron kaulaan laitettava GPS-paikannin kertoo eläimen sijainnin tarkasti ja varmasti. Poropaikannin kaulassaan kulkevaa poroa voidaan seurata kartalla matkapuhelimella

Laitteen lisääminen Tracker 7 ohjelmaan -muu Tracker laite

Tracker ja Ultracom poropantojen siirtäminen uuteen Tracker -ohjelmaan

Uudessa Tracker ohjelmassa voit seurata sekä Tracker että Ultracom poropaikantimet. Tässä Tracker ohjelman päivityksessä ryhmät, omistajan salasanat ja katselijan salasanat poistuvat ja korvautuvat uusilla yhteensopivilla järjestelmillä.

Seuraavassa ohjeet laitteiden tuomiseksi ja ryhmien tekemiseksi.

1. Ohjelman käynnistyessä se kysyy omistajuuksia niille paikantimille, joille sinulla oli omistajan salasana aiemmassa ohjelmassa. Jos omistat paikantimen, valitse että omistat sen. Jos paikantimen omistaa esim. tuulivoimayhtiö, eikä heillä ole Tracker – ohjelmaa, sopikaa omistajan salasanan omaavat keskenänne, kenestä tulee paikantimen omistaja. Omistajia voi olla vain yksi. Omistaja voi muuttaa seurantatiheyksiä ja antaa hallinnointioikeuksia muille, sekä lisätä laitteita ryhmiin. Porolaitteiden omistajuuden määrittämisen voi tehdä uudelleen ohjelman tili-valikosta valitsemalla "Siirrä Tracker laitteet uudelleen" -toiminnolla.

2. Saat tuotua automaattisesti Tracker ohjelmaan ne Ultracom poropaikantimet, joille sinun puhelinnumerollasi on pääkäyttöoikeus. Jos Ultracom poropaikantimessa ei ole pääkäyttäjää, saat pääkäyttöoikeuden lähettämällä paikantimen numeroon tekstiviestin: K0 (iso K kirjain ja numero 0). (tämä on tärkeä tehdä ennen kuin teet siirron Trackeriin)

Ultracom laitteiden siirto tehdään valikosta: Päävalikko > Tili > Siirrä tietoja Ultracom -sovelluksista toiminnolla.

Mikäli sinulle jää vielä Ultracom paikantimia, joille et ole pääkäyttäjä, voit lisätä ne normaalisti sarjanumeron avulla. Ohjeet löytyvät tukisivuilta.

3. Jos Omistaja haluaa antaa Hallinnointioikeuksia poropaikantimille, voidaan se tehdä Päävalikko > Laitteet > laite – valikosta: Jaa Hallinnointioikeudet – toiminnolla. Hallinnoijalla on muut oikeudet paitsi ei voi lisätä muita hallinnoijia.

4. Luo haluamasi ryhmät porojen paikantamiseen kohdassa Päävalikko > Ryhmät > + (oikeassa alalaidassa). Jos paliskunnalla on ollut yhteinen ryhmä, riittää kun yksi henkilö luo ryhmän ja muut liittyvät siihen sekä lisäävät paikantimensa. Voit tarkistaa aiemmissa ryhmissä olleet jäsenet ja paikantimet osoitteesta https://share.tracker.fi.

5. Lisää Ryhmään omistamasi paikantimet, valitsemalla luodun ryhmän valikossa oikeasta alalaidasta + ja valitsemalla: omia GPS paikantimiani. Lopuksi voit valita Sulje

6. Lisää ryhmään muut käyttäjät. Valitse (+) Luo liittymiskoodi. Valitse minkä tasoisen liittymiskoodin haluat luoda. Liittymiskoodin luomisen jälkeen lähetä koodi kaikille poronhoitajille jotka haluat ryhmään. Koodin saat kopioitua muistiin painamalla koodin tekstiä hetken.

7. Kun muut poronhoitajat ovat liittyneet ryhmään, voivat he lisätä ryhmään omistamansa paikantimet kuten opastettu kohdassa 5.

Mikäli edellä tulevissa syntyy ongelmia, joita et saa ratkaistua itse, voit olla yhteydessä tukeen. Olemme myös rakentamassa ohjelmaan pieniä parannuksia helpottamaan yleisimpiä ongelma- ja käyttötilanteita.

Myynti ja tuki

Myynti: 08 521 9000

Tavoitat meidät myös sähköpostilla: boazu@tracker.fi