Poro-GPS laitteen paikantaminen Tracker ohjelmalla

Poro-GPS seurantalinkin toiminta päättyy 31.12.2022. Tämän jälkeen seuranta tapahtuu Tracker sovelluksella.

Saat ladattua sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta hakusanalla Tracker. Asennuksen jälkeen rekisteröi sovellus käyttöön ja hanki käyttöaika Tracker verkkokaupasta:

Tracker lisenssi - 1 vuosi

Tracker Team (3 x 1 vuosi)

Laitteiden lisääminen sovellukseen

• 2015 ja sitä uudemmat laitteet lisätään laitteen sarjanumerolla
  • Jos laite on valmistettu ennen vuotta 2015 lisätään se kirjoittamalla laitteen puhelinnumero kansainvälisessä muodossa (esim. +358401234567).
  • Poro/Ren GPS laitteen sarjanumeron löydät laitteen tyyppitarrasta.

Löydät Tracker ohjelmiston käyttöoppaan tästä linkistä. Lisätietoa Poro-GPS laitteen lisäämisestä ja paikantamisesta ohjelmalla löydät tästä linkistä