Ultracom Novus ja Koira-GPS päivitysohje

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Novus

Ultracom Novus ohjelmaversio: 96.5

Versiopäiväys: 5.6.2023

Päivityksen sisältö:

• Korjattu, että laite voi yhdistyä Tracker palvelimiin.

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Huom! Laite päivittyy automaattisesti, kun se käynnistetään.

Koira-GPS

Ultracom Koira-GPS ohjelmaversio: 1A.7

Versiopäiväys: 5.6.2023

Päivityksen sisältö:

• Korjattu, että laite voi yhdistyä Tracker palvelimiin.

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Huom! Laite päivittyy automaattisesti, kun se käynnistetään.