Ultracom Novus och Hund-GPS firmware-uppdateringar

OBS! SIM-kortet på den enhet som ska uppdateras måste vara aktivt och enheten måste vara ansluten till ett mobilt datanätverk

Ultracom Novus uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom Novus programversion : 96.5

Versiondatum : 2023.5.6

Uppdateringens innehåll :

• Uppdatera så att enheten kan ansluta till Tracker-tjänster.

OBS! Enheten du vill uppdatera måste ha ett aktivt SIM-kort och vara ansluten till ett mobildatanätverk.

OBS! Enheten uppdateras automatiskt när den är påslagen.
Hund-GPS (2011 och nyare) uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom Hund-GPS programversion: 1A.7

Versiondatum : 2023.5.6

Uppdateringens innehåll:

• Uppdatera så att enheten kan ansluta till Tracker-tjänster.

OBS! Enheten du vill uppdatera måste ha ett aktivt SIM-kort och vara ansluten till ett mobildatanätverk.

OBS! Enheten uppdateras automatiskt när den är påslagen.