SIM-kortin vaihtaminen vanhempiin Ultracom laitteisiin (Koira-GPS ja Novus)

Jos sinulla on vanha Ultracom Koira-GPS laite tai Novus, etkä ole päivittänyt laitteen laiteohjelmistoa uusimpaan versioon (Koira-GPS versio 1A.7 tai Novus versio B96.5, jotka molemmat on julkaistu 5.6.2023) ja olet vaihtanut laitteeseen uuden SIM-kortin, voi olla, että laite ei enää muodostaa yhteyttä palvelimillemme. Jos tämä ongelma ilmenee sinulla, ota yhteyttä tukeemme tästä linkistä.

Huomaa, että jos laitteesi on jo päivitetty uusimpaan versioon, voit vaihtaa SIM-kortin laitteeseen ilman ongelmia lisäämällä laitteen uutena laitteena sovellukseen. Lisätietoja laitteiden lisäämisestä löytyy täältä.

Päivitämme Tracker-sovelluksen arviolta elokuun alussa, jotta voit vaihtaa SIM-kortin ja lisätä laitteen Dogps- ja Novus-laitteisiin, joissa on vanhempi ohjelmaversio.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä tukeemme. Kiitos.