Ändra SIM-kort på äldre Ultracom enheter (Hund-GPS samt Novus)

Om du är ägare av en äldre Hund-GPS eller Novus och har ännu inte uppdaterat enhetens programvara till den nyaste (Hund-GPS 1A.7 eller Novus B96.5, vilka båda släpptes 5e Juni 2023). Om du ändrar SIM-kortet för din enhet kan utfallet bli att den inte längre får kontakt med våra servrar. Om detta problem uppstår, kontakta gärna vår support.

Notera att om din enhet redan har uppdaterats till den nyaste versionen har du möjlighet att ändra SIM-kortet utan problem genom att lägga till den som en ny enhet i appen. Här kan du ta del av mer information om hur du läggar till en ny enhet.

Vi kommer i framtiden (uppskattningsvis i början av Augusti) att uppdatera Tracker appen vilket innebär att du har möjlighet att ändra SIM-kortet, och lägga till enheter till Hund-GPS och Novus-enheter som använder sig av en äldre programvara.

Om du har några funderingar, tveka inte att höra av dig till vår kundsupport. Tack.