Kuinka voit tarkistaa vanhan Tracker tai Ultracom laitteesi mallin?

Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa vanhan Tracker tai Ultracom laitteesi mallin.

Laitemallin löydät ohjelmasta avaamalla ohjelman päävalikon > laitteet > valitse laitteesi ja laitteen malli näkyy laitteen tiedoissa.

Huomaa, että löydät lisätietoa Tracker laitteen tunnistamisesta myös erillisestä artikkelista tästä linkistä.

LAITTEEN KUVA
LAITTEEN MALLILAITEMALLIN TARKISTAMINEN
Ultracom NovusMalli on stanssattu laitteen kylkeen. Laitemalli löytyy myös ohjelmistosta laitteen asetuksista.
Ultracom Koira-GPS 2011> (kaikki mallit)Mallin on kirjoitettuna paristokotelon pohjaan (DOGPS TX114 tai DOGPS TX112). Malli löytyy myös ohjelmistosta laitteen asetuksista.
Tracker G500 2013
Tracker G500 FI 2.13

Malli on stanssattu laitteen kylkeen tai se löytyy erillisestä tarrasta. Malli löytyy myös ohjelmistosta laitteen asetuksista.
Tracker G400FI 2.13Malli on stanssattu laitteen kylkeen tai se löytyy erillisestä tarrasta. Malli löytyy myös ohjelmistosta laitteen asetuksista.
Tracker G1000 2.13Malli on stanssattu laitteen kylkeen tai se löytyy erillisestä tarrasta. Malli löytyy myös ohjelmistosta laitteen asetuksista.

Ultracom TaigaMalli löytyy tarrasta laitteen elektroniikasta (laitteen kotelon sisällä).

Pointer Pro Magnum 2013
Pointer Pro Magnum FI 2013
Malli on stanssattu laitteen kylkeen tai se löytyy erillisestä tarrasta.

Pointer PM ja vanhemmat mallit.
Malli on stanssattu laitteen kylkeen tai se löytyy erillisestä tarrasta.