Hvordan identifisere modellen for en eldre Tracker eller Ultracom-enhet

I tabellen under kan du finne mer informasjson om hvordan identifisere modellen for en elddre Tracker eller Ultracom enhet.

Du finner enhetsmodellen i appen ved å åpne appens hovedmeny > enheter > velg enheten din, og enhetsmodellen vises i enhetsinformasjonen.

BILDE AV MODELL
MODELL NAVNHVORDAN SJEKKE
Ultracom NovusModell er skrevet på eller på en egen etikett på enheten. Modell kan du også finne i enhetsinnstillinger i app versjonen.
Ultracom Dog-GPS 2011> (alle modeller)Modell er skrevet inn på siden av enheten. Du kan også finne modell i appen under enhetsinnstillingene (DOGPS TX112 or DOGPS TX114).
Tracker G500 2013
Tracker G500 FI 2.13

Modell er skrevet på eller på en egen etikett på enheten. Modell kan du også finne i enhetsinnstillinger i app versjonen.
Tracker G400FI 2.13Modell er skrevet på eller på en egen etikett på enheten. Modell kan du også finne i enhetsinnstillinger i app versjonen.

Tracker G1000 2.13Modell er skrevet på eller på en egen etikett på enheten. Modell kan du også finne i enhetsinnstillinger i app versjonen.

Ultracom TaigaModellen er skrevet på en etikett på enhetens elektronikk.

Pointer Pro Magnum 2013
Pointer Pro Magnum FI 2013
Modell er skrevet på eller på en egen etikett på enheten.

Pointer PM og eldre modeller
Modell er skrevet på en etikett på enheten, eller skrevet inn på dekselet.