Så här identifierar du din enhetsmodell för äldre Tracker- och Ultracom-enheter

Nedan kan du hitta information om hur du identifierar din äldre Tracker- eller Ultracom-enhetsmodell.

Du hittar enhetsmodellen i appen genom att öppna appens huvudmeny > enheter > välj din enhet, och enhetsmodellen visas i enhetens information.

För Tracker-enheter kan du även hitta mer information i en separat artikel här.

BILD PÅ MODELL
NAMN PÅ MODELLHUR MAN KONTROLLERAR
Ultracom NovusModellen är etsad på sidan av enheten. Modell kan även hittas i Tracker-appen på enhetsinställningar.
Ultracom Hund-GPS 2011> (Alla modeller)Modellen är skriven på enheten på undersidan av batterihöljet. Modell kan även hittas i appen under enhetsinställningar (DOGPS TX112 eller DOGPS TX114).
Tracker G500 2013
Tracker G500 FI 2.13

Modellen är antingen etsad på sidan eller på en separat klistermärke på enheten. Modell kan också hittas i appen under enhetsinställningar.
Tracker G400FI 2.13Modellen är antingen etsad på sidan eller på en separat klistermärke på enheten. Modell kan också hittas i appen under enhetsinställningar.

Tracker G1000 2.13Modellen är antingen etsad på sidan eller på en separat klistermärke på enheten. Modell kan också hittas i appen under enhetsinställningar.

Ultracom TaigaModellen är skriven på enhetens elektronik (inuti höljet).

Pointer Pro Magnum 2013
Pointer Pro Magnum FI 2013
Modellen är antingen etsad på sidan eller på en separat klistermärke på enheten.

Pointer PM och äldre modeller
Modell är antingen etsad på enhetens hölje eller skriven på enhetens klistermärke.