Tärkeä tiedote: Osa TravelSIM-korteista lakkaa toimimasta

Arvoisa asiakas,

Muistutamme teitä siitä, että tietyt TravelSIM-kortit lakkaavat toimimasta 1. maaliskuuta 2024, kuten aiemmin tiedotimme.

Tilaa tarvittaessa laitteellesi uusi Global SIM-kortti. Lisätietoja tuotteesta ja sen yhteensopivuudesta löydät tästä linkistä.

Tarkistathan myös avoinna olevan vaihtotarjouksemme osoitteessa http://www.tracker.fi/vaihtotarjous

(voimassa 31.03.2024 saakka).

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakastukitiimiimme.

Kiitos ymmärryksestänne.