Forstyrrelse i AGPS-lasting - gjelder eldre Tracker/Ultracom GPS-enheter

AGPS-tjenesteleverandøren har sluttet å tilby AGPS-tjeneste for de eldste GPS enhetene. På grunn av dette:

I enheter produsert mellom 2010 og 2015 er posisjoneringsfølsomheten svakere enn tidligere, noe som kan føre til forsinkelse i enhetens oppstart og svakere drift og økt strømforbruk.

Forstyrrelsen påvirker følgende enhetsmodeller:

Tracker
G400FI: 1.01 SW i begynnelsen av versjonen, kretskort 2.09 eller 2.13 fastvareversjon - produsert til 2015
G500 2013: 1.01 SW i begynnelsen av versjonen, kretskort 2.09 eller 2.13 fastvareversjon - produsert til 2013
G500FI 1.01: SW i begynnelsen av versjonen, kretskort 2.09 eller 2.13 fastvareversjon - produsert til 2015
G1000 1.01: SW i begynnelsen av versjonen, kretskort 2.13, fastvareversjon - produsert til 2015

Ultracom
Hunde-GPS-halsbånd 2010-2015 hvis typeinformasjonsetikett i batterikassen, boksen eller manualen starter med nummerserien 10,11,12,13,14,15 (kan være bokstaven E i begynnelsen, dvs. E15)

Vi vil finne ut om det er mulig å få AGPS-tjeneste fra en annen AGPS-leverandør

Situasjonsoppdatering 8. september 2022:

1. Vi kan ikke lenger motta AGPS-informasjon fra produsenten av GPS-brikken som brukes i enhetene oppført ovenfor, så de aktuelle enhetene har ikke AGPS-støtte lenger
2. Vi har nå modifisert driften av de aktuelle enhetene på en slik måte at plasseringsinformasjon innhentes mer pålitelig, men dette resulterer i økt strømforbruk

- Hvis du vil sette enheten til strømsparende moduser, bruk posisjoneringsfrekvenser på 2 minutter eller mer
- Det anbefales å vente før du slipper hunden og forsikre deg om at enheten har gode satellittnivåer og at den gir plasseringsinformasjon normalt

Med G1000-enheter, også med nyere versjoner, dvs. HW 2.16 og HW 2.17, øker strømforbruket hvis programvareversjonen til enheten ikke er den nyeste, dvs. på tidspunktet for skriving av denne oppdateringen er den nyeste programvareversjonen SW 1.35.00

Det anbefales å oppdatere enhetsprogramvaren til den nyeste tilgjengelige:

- Koble GPS-enheten til sin egen lader
- Slå på strømmen
- Vent til GPS-enheten kobles til internett + Tracker live og begynner å sende posisjonsoppdateringer via Tracker Live
- Åpne appens hovedmeny og velg "Enheter"
- Velg enheten din og på fastvareversjonen sjekk om det er en oppdatering tilgjengelig og utfør oppdateringen om nødvendig.

Avhengig av hvor mye data oppdateringen laster ned, kan det ta en stund. Vanligvis gjøres det innen 15-30 minutter, men hvis Internett-tilkoblingen er svak osv. kan det ta opptil 30-40 minutter å fullføre oppdateringen.