Tracker kjente vanlige problemer

Nedenfor er de vanlige feilene og problemene som genererer et betydelig antall henvendelser. Teamet vårt jobber aktivt med løsninger på disse problemene. Vær oppmerksom på at innsending av støtteforespørsler for disse kjente problemene ikke vil fremskynde løsningsprosessen, med mindre detaljene spesifiserer en støtteforespørsel eller skisserer korrigerende tiltak iverksatt av støtteteamet vårt.

Viktig merknad: Å sende inn flere støtteforespørsler for samme sak vil ikke fremskynde løsningsprosessen. Faktisk vil det hindre arbeidet vårt ved å generere ytterligere støtteforespørsler som vi må gjennomgå. Vi setter pris på samarbeidet ditt i denne saken.

PROBLEMER MED ENHETER OG TRACKER-APP

Problem

Status

Løsning/fiks

Ytterligere informasjon

Sporeintervallknappen mangler på Apple iOS-enheter. Sporeintervallet kan endres fra enhetsinnstillingene.

I orden

Fikset i Tracker appversjon 7.4.27
Oppdateringskommandoer for enhetsprogramvaren når ikke enheter med Tele2 SIM-kort.
I orden

Tracker Artemis har forsinkelser på 3 sekunder.

I orden

Fikset i Artemis appversjon 4.13.00

Hundens hode peker alltid mot nord når Tracker Artemis brukes.

I orden

Fikset i Artemis appversjon 4.13.00

Noen UI-knapper mangler på visse enhetsmodeller (tilbakestill total løypelengde/bjeffetid)

Under etterforskning

Ingen akkurat nå.

Vi er klar over dette problemet, og teamet vårt undersøker.

Support kan ikke hjelpe med dette problemet.
Noen brukere rapporterer at den totale bjeffetiden ikke oppdateres.

I orden

Grupper, enheter osv. forsvant etter at appen ble installert på nytt eller etter bytte av telefon.

I orden

Fikset 7.9.2023 i appversjon 7.4.19

Jeg kan ikke se min egen posisjon på kartet hvis telefonskjermen min er slått av (Apple-enheter).

Under etterforskning

Egen plassering oppdateres hvis du holder skjermen på og appen akti

Problemet er kjent for oss og utviklerne våre undersøker det og venter på oppdatering til appen.

Telefonnummeret til R10-enheten har endret seg av seg selv, og jeg kan ikke endre telefonnummeret eller ringe enheten.

I orden

Fikset 23.8.2023 i appversjon 7.4.16

Stående alarm (pekealarm) eller bjeffealarm fungerer ikke (ingen alarm kommer fra appen).

I orden

Fikset 23.8.2023 i appversjon 7.4.16

Jeg kan ikke legge til en ny R10-enhet i appen og får i stedet en feilmelding om at ingen enhet ble funnet.

I orden

Fikset 23.8.2023 i appversjon 7.4.16

Hvis du fortsatt ikke kan legge til enheten, vennligst kontakt vår kundestøtte.

Kartplanlegger (Map Planner) eller markeringer er ikke synlige for alle eller for meg i gruppen jeg er medlem av.

I orden

Fikset 14.8.2023 i appversjon 7.4.11

Jeg kan ikke logge inn på Kartplanlegger (Map Planner).

I orden

Fikset 14.8.2023 i appversjon 7.4.11

Ultracom Hunde-GPS eller Novus-enhet fungerer ikke etter at jeg byttet SIM-kort til enheten.

I orden

Kontroller at SIM-kortet fungerer (tekstmeldinger og mobildata) og at PIN-kodeforespørselen er fjernet fra kortet. Plasser kortet i enheten, og ta deretter kragen utenfor.

Installer den nyeste versjonen av Tracker-appen fra telefonens appbutikk. Legg til enheten som en ny enhet i programvaren ved å bruke det nye telefonnummeret og APN-en som er gitt av tjenesteleverandøren.

Hvis problemet vedvarer, vennligst kontakt teknisk støtte.

Å legge til Avius-enhet mislykkes og jeg får et varsel som sjekker enhetens SIM-kort?

I orden

Oppdater Tracker-appen til den nyeste versjonen og prøv igjen å legge til enheten i appen.

Oppdatering av Avius/Hybrid VHF-mottaker mislykkes

I orden

Fikset i appversjon 7.4.23

Avius/Hybrid halbåndlassering via VHF kommer ikke hvis telefonen min ikke har mobilnett.

I orden

Oppdater Tracker-appen til den nyeste versjonen.

Avius/Hybrid VHF-tilkobling kobles fra når appen ikke er aktiv eller skjermen er slått av fra telefonen.

I orden

Fikset 23.8.2023 i appversjon 7.4.16

SIM-abonnement er ikke synlig på enhetsinformasjonen i appen.

I orden

Prøv følgende for å fikse problemet:

1. Start appen på nytt.

2. Åpne hovedmenyen -> konto -> logg ut og logg på igjen.

3. Fjern appen og installer den på nytt.

Om nødvendig kontakt vår support.

Bestilt app-abonnement er ikke synlig i appen.

I orden

Fikset 23.8.2023 i appversjon 7.4.16

I enhetsinformasjonen går det til et produkt når jeg prøver å utvide abonnementet på SIM-kortet at det er tomt I Tracker Webshop.

I orden

Oppdater Tracker-appen til den nyeste versjonen, og som vil lede appen til riktig produkt i nettbutikken vår.

PROBLEMER MED TRACKER-NETTSTED/NETTBUTIKK OG KARTPLANLEGGEREN

Problem

Status

Løsning/fiks

Ytterligere informasjon

Jeg kan ikke logge inn på Planner

I orden

Fikset 23.8.2023 i appversjon 7.4.16

Jeg kan ikke logge inn på Tracker Min side

I orden

Kan ikke forlenge Tracker Active/Bark-abonnementet mitt.

I orden

Vi har hatt noen tilfeller der kundenes kredittkort har gått ut på dato på betalingsleverandørens (Klarna) system. Vennligst oppdater kredittkortinformasjonen din ved å logge inn på Klarnas nettside og gjør en ny bestilling på nettbutikken vår.

Bestilt app-abonnement er ikke synlig i appen.

I orden

Fikset 23.8.2023 i appversjon 7.4.16

SIM-abonnement er ikke synlig på enhetsinformasjonen i appen.

I orden

Prøv følgende for å fikse problemet:

1. Start appen på nytt.

2. Åpne hovedmenyen -> konto -> logg ut og logg på igjen.

3. Fjern appen og installer den på nytt.

Fikset 23.8.2023 i appversjon 7.4.16

Hundens hode peker alltid mot nord når Tracker Artemis brukes.

Hundens hode peker alltid mot nord når Tracker Artemis brukes.

Noen R10-kunder rapporterer at de ikke kan oppdatere enheten sin.

Sporeintervallknappen mangler på Apple iOS-enheter.

Sporeintervallet kan endres fra enhetsinnstillingene.

Sporeintervallknappen mangler på Apple iOS-enheter.

Sporeintervallet kan endres fra enhetsinnstillingene.