R10-serien och Avius - firmwareversion och uppdateringar

OBS! SIM-kortet på den enhet som ska uppdateras måste vara aktivt och enheten måste vara ansluten till ett mobilt datanätverk (Gäller inte Avius).

R10/R10i Hybrid uppdateringsguide och versioninformation

R10/R10i Hybrid halsband programversion B7.9

R10/R10i Hybrid VHF-mottagare programversion: 1.021
Versiondatum: 2023.11,/2022.12.21

Halsband uppdateringens innehåll:

• Uppdatera så att enheten kan ansluta till Tracker-tjänster.

VHF-mottagere upddateringens innhåll:

• Ändring av läge för anslutningsknappen (nedre knappen): I framtiden kommer VHF-enheter bara att använda det nyare Bluetooth Low Energy anslutningsläget, och användaren kan inte av misstag byta till det äldre Bluetooth Classic-läget, som inte längre är i bruk.

OBS! SIM-kortet på den enhet som ska uppdateras måste vara aktivt och enheten måste vara ansluten till ett mobilt datanätverk.

Uppdatering med Tracker appen:

1. Sätt i ett laddat batteri. Observera markeringarna (+) och (-) på batteriet och batterifacket.
  2. Vänta tills enhetens gröna ljus blinkar ständigt varje sekund. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund .
  3. Öppna appen och öppna huvudmenyn.
  4. Välj "Enheter" och tryck på din Hybrid enhet.
  5. Tryck på "Programuppdatering" ange bekräftelsekoden i det begärda fältet och följ instruktionerna på skärmen.
  6. Enheten tar emot kommandot och börjar installera uppdateringen .
  7. När installationen är färdig återgår enheten till normal funktion
  8. För att uppdatera mottagaren: Tracker -> öppna huvudmenyn och välj enheter.
  9. Välj din VHF-mottagare och välj "Programuppdatering".
  10. Programmet ber om säkerhetskoden, ange koden i det angivna fältet och följ instruktionerna på skärmen.
  11. Programvaran laddas när den gröna och blåa lysdioderna tänds samtidigt. Lysdioderna blinkar oregelbundet .
  12. Efter cirka fem minuter meddelar applikationen att programvaran har laddats ner och börjar överföra uppdateringen till mottagaren.
  13. Uppdateringen startar automatiskt när laddningen är klar. Den gröna lysdioden på mottagaren blinkar tätt under uppdateringen..
  14. När uppdateringen är klar blinkar lysdioderna på mottagaren normalt och anslutningen till den mobila enheten upprättas automatiskt. Mottagarens mjukvaruuppdatering är nu klar.
R10/R10i uppdateringsguide och versioninformation

R10/R10 programversion: B7.7

Versiondatum: 2023.09.28

Uppdateringens innehåll:

• Uppdatera så att enheten kan ansluta till Tracker-tjänster.

OBS! SIM-kortet på den enhet som ska uppdateras måste vara aktivt och enheten måste vara ansluten till ett mobilt datanätverk.

Uppdatering med Tracker appen:

1. Sätt i ett laddat batteri. Observera markeringarna (+) och (-) på batteriet och batterifacket.
  2. Vänta tills enhetens gröna ljus blinkar ständigt varje sekund. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund.
  3. Öppna Tracker appen och öppna huvudmenyn.
  4. Välj "Enheter" och tryck på din R10 enhet.
  5. Tryck på "Programuupdatering" ange bekräftelsekoden i det begärda fältet och följ instruktionerna på skärmen.
  6. Enheten tar emot kommandot och börjar installera uppdateringen .
  7. När installationen är färdig återgår enheten till normal funktion
Instruktion för Avius uppdatering och versioninformation

Avius mottagarens programversion: 1.021

Versiondatum: 2022.12.21

Uppdateringens innehåll

• Ändring av läge för anslutningsknappen (nedre knappen): I framtiden kommer VHF-enheter bara att använda det nyare Bluetooth Low Energy anslutningsläget, och användaren kan inte av misstag byta till det äldre Bluetooth Classic-läget, som inte längre är i bruk.

VHF-mottagarens uppdatering med Tracker appen:

1. Installera det laddade batteriet i VHF-mottagaren.

2. Öppna Tracker huvudmenyn -> välj enheter

3. Välj din VHF-mottagare i menyn och tryck på "Programuppdatering".

4. Följ instruktionerna på skärmen

5. Programvaran laddas när de gröna och blå lysdioderna lyser samtidigt. Lysdioderna blinkar till oregelbundet.

6. Efter cirka 5 minuter meddelar applikationen att mjukvaran har laddats ner och startar uppdateringen till mottagaren.

7. Uppdateringen startar automatiskt när laddningen är klar, och den gröna lysdioden på mottagaren blinkar ständigt.

8. När uppdateringen är klar, blinkar lysdioderna på mottagaren normalt och anslutningen till den mobila enheten upprättas automatiskt. Mottagarens mjukvaruuppdatering är nu klar.