Kundtjänstens öppettider vid årets slut

Kära kunder,


När högsäsongen närmar sig vill vi passa på att uttrycka vår tacksamhet för ert fortsatta stöd under året. Med anledning av de kommande helgdagarna vill vi informera er om att delar av vår kundtjänst kommer att vara tillfälligt stängd från den 21 december 2023 till den 1 januari 2024.


Under denna period kommer vårt engagerade team att ta en välförtjänt paus för att tillbringa tid med sina familjer och ladda upp inför det kommande året. Var vänlig och notera att medan vår kundtjänst är offline kommer alla andra aspekter av vår verksamhet, inklusive onlinebeställningar och webbplatsfunktioner, att fortsätta att fungera som vanligt.


Här är de viktigaste detaljerna om vår helgstängning:

- Vi betjänar våra kunder via e-post på support.tracker.fi, men observera att svarstiderna kan vara längre än förväntat på grund av helgdagar.


Normal verksamhet återupptas den 2 januari 2024.


Under stängningsperioden förstår vi att du kan ha förfrågningar eller brådskande ärenden som kräver uppmärksamhet. Vi uppmanar dig att kontakta oss före den 21 december, och vårt team kommer att göra sitt bästa för att assistera dig snabbt.


Vi uppskattar er förståelse och samarbete under denna festliga säsong. Tack för att du är en värdefull del av vår gemenskap. Vi önskar dig och dina nära och kära en fröjdefull helgsäsong och ett framgångsrikt nytt år.


Vänliga hälsningar,

Tracker kundtjänst