Stresstest av backend - 25 juni

Kära användare,

Vi vill informera er om att den 25 juni kommer vi att genomföra ett stresstest på våra backend-system. Detta test är avgörande för att säkerställa stabiliteten, skalbarheten och prestandan i vår infrastruktur, som stöder våra tjänsters smidiga funktion.

Även om vi förväntar oss minimala störningar kan det under testperioden förekomma tillfälliga långsamheter eller korta avbrott i tjänsten. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka och försäkrar er om att vårt team aktivt kommer att övervaka situationen för att snabbt åtgärda eventuella problem.

Vi uppskattar er förståelse och tålamod när vi arbetar för att förbättra pålitligheten och effektiviteten i våra backend-system.

Tack för ert fortsatta stöd och samarbete.