Tracker Safety – Inställningsfel - ÅTGÄRDAT

24 juni 2024 - 21 augusti 2024: Det fanns ett fel med Tracker Safety "Av" inställningen. Detta innebar att alla användare och enheter behandlades som om de hade Safety aktiverad för andra användare. Vi märkte problemet den 20 augusti och åtgärdade det omedelbart.

Felet är nu åtgärdat.

Vem påverkades:

Gällande din egen plats:

• Du hade appen på och Safety avstängd under denna period.
  • Samtidigt var någon annan i samma område, inom 2 km, och använde Tracker-appen med Safety på.
  • De kunde se din anonyma plats. Du visades som "Person".
  • Du kunde dock inte se dem eftersom din lokala appinställning var Safety avstängd.

Gällande din hunds plats:

• Du hade hundens spårningsenhet på och Safety avstängd för din hund under denna period.
  • Samtidigt var någon annan i samma område, inom 2 km från din hund, och använde Tracker-appen med Safety på.
  • De kunde se din hunds anonyma plats. Du visades som "Hund".
  • Du kunde dock inte se dem, även om du var inom 2 km från dessa personer, eftersom din lokala appinställning var Safety avstängd.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan ha orsakat. Din integritet och säkerhet är vår högsta prioritet, och vi är engagerade i att förhindra liknande incidenter i framtiden.

Tack för din förståelse.