Förlängning av användningstiden för Ren-enheter

Vi har nyligen infört en ny process för att köpa aktiveringskoder för att förlänga SIM-kortets användningstid för dina Ren-enheter. Den här guiden förklarar hur du gör en beställning och hur processen fungerar.

1. Göra en beställning

För att göra en beställning av aktiveringskoder för dina Ren-enheter:

• Fyll i onlineformuläret här.
  • Ange din faktureringsinformation.
  • Ange hur många förlängningar av SIM-kortet du vill köpa för dina enheter.

När du skickar in formuläret kommer informationen att skickas till vårt supportteam för hantering.

2. Hantering av beställningen

Efter att du skickat in formuläret:

• Vårt team kommer att hantera distributionen av aktiveringskoder för Ren-enheterna.
  • En faktura skickas till dig baserat på antalet beställda koder.

3. Ta emot dina aktiveringskoder

Efter att vi har behandlat beställningen kommer du att få aktiveringskoderna via e-post.

4. Hur du använder aktiveringskoder för Ren-enheter

Om du inte är bekant med att använda aktiveringskoder för dina Ren-enheter, här är en snabb guide:

• Öppna Tracker-appen där dina Ren-enheter hanteras.
  • Navigera till enhetsmenyn: Tracker > Enheter > Ren-enheter.
  • Hitta avsnittet som visar SIM-kortets giltighet för varje enhet.
  • Använd den angivna aktiveringskoden för att förlänga SIM-tjänsten genom att klicka på användningstiden > Använd aktiveringskod.

Om du stöter på problem eller behöver ytterligare hjälp, kontakta gärna vårt supportteam.