Huoltojen yhteystiedot

Laitteen lähettäminen huoltoon

Ennen huoltoon lähettämistä, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiimme ja kokeile etsiä apua tukisivustoltamme ongelman ratkaisemiseksi. Voit myös ottaa yhteyttä tekniseen tukeemme, jos tarvitset apua varmistaaksesi, että onko laite rikki vai onko vika jossain muualla.

Tracker huolto

Tracker tehdashuollossa huolletaan seuraavia laitteita:

Tracker: G400FI, G500 kaikki mallit, G1000, Supra, G10i, Active, Bark ja Artemis.
Ultracom: Avius, R10, R10 Hybridit ja Novus.
Poropaikantimet: Super Boazu ja Poro GPS

Ultracom Koira-GPS mallien (valmistusvuosi 2011-2019) huollot tekee Pihlatek Oy 1.6.2023 alkaen, Tracker tehdashuollossa niitä ei huolleta. HUOM: Laita laitteen oma sim-kortti laitteen mukaan huoltoon.

Laitteen lähettäminen Tracker huoltoon

Tehtaan huoltopisteeseen lähetettävistä laitteista tulee tehdä huoltotilaus

Täytä tästä linkistä löytyvä huoltotilaus ja lähetä se, saat ohjeet huoltoon toimittamisesta sähköpostiisi.

Mikäli olet jälleenmyyjä, voit käyttää liikkeesi omaa huoltotilaus / saate lomaketta.

Huoltolähetyksien toimitusosoite on:
Tracker Oy / huolto

Takatie 6

90440 KEMPELE

Postin asiakaspalautustunnus 601248

Matkahuollon asiakaspalautustunnus 6100655

Huom! Lähetykset kannattaa toimittaa Postin tai Matkahuollon lähetystunnuksellamme. Ei takuunalaisten tuotteiden huoltoon toimittamisesta ja huollosta palautukset veloitetaan palautuksen yhteydessä.

-Huoltoon toimitus asiakaspalautuksena 10 €

-Palautus huollosta 16 €

Huoltoja koskevat tiedustelut

Ota yhteyttä huoltoon tukipyynnöllä tai puhelimitse +358 (0)8 521 9000 (arkisin klo 12-14). Huomioithan, että huollon asiakaspalvelu ei palvele teknisissä kysymyksissä. Huollon asiakaspalvelu auttaa ainoastaan laitteiden huoltoon liittyvissä asioissa.

Myymälä / noutopiste

Tehtaan myymälä / noutopiste sijaitsee Retkitukussa osoitteesta Rautionkatu 2C, OULU.

Voit asioida myymälässä Trackeriin liittyvissä liittyvissä myynti- ja huoltoasioissa myymälän aukioloaikoina.

Muut valtuutetut Tracker huoltopisteet

Vanhemmille ei enää takuunalaisille tuotteille löytyy myös valtuutettuja tiettyihin malleihin erikoistuneita huoltoliikkeitä. Niissä huolletaan joko kaikkia tai osaa seuraavista ei takuun alaisista laitteista:

Tracker: G400FI, G500:n kaikki mallit, G1000, Supra, sekä Ultracom: Avius, R10, R10 Hybridit ja Novus
A dog collar with a remote control

Description automatically generatedA dog collar with a remote control

Description automatically generatedA dog collar with a radio

Description automatically generatedKuva, joka sisältää kohteen kaapeli, lämpömittari, headset

Kuvaus luotu automaattisestiA headphones with a microphone

Description automatically generatedA red and black headband

Description automatically generatedA red and black headband

Description automatically generatedA black and orange wristband

Description automatically generated

Huom! Varmista huollosta etukäteen, mitä laitteita kyseinen huolto kykenee huoltamaan!

Pihlatek

Untamontie 151, 23800 LAITILA, Puh. 0600 301 510

T:mi Kristian Sarvela

Kasinmäentie 22, 66470 JUKAJA, Puh. 0400-660671

KoiraTutkat.com

Valkealuomentie 706, 42330 HAAVISTO, Puh. 0500-176596

Digimesta Oy

Lauttakylänkatu 8, 32700 HUITTINEN, Puh. 045-1128622

Boazu poropaikantimet
Boazun poropaikantimien osalta otathan yhteyttä suoraan Boazun omaan tukeen osoitteessa boazu@tracker.fi