Active - Laitteen käyttöönotto

Laitteen mukana on toimitettu kuvallinen pikaopas. Löydät hyödyllistä tietoa laitteen käyttöönotosta, varoituksista ja teknisistä tiedoista pikaoppaasta, joten lue opas ennen käyttöä huolellisesti.


1. Liitä laitteen latauskaapeli tavalliseen 5 Voltin USB virtalähteeseen (esimerkiksi puhelimen virtalähde tai tietokoneen USB-liitin).


Kytke latauspää laitteen kyljessä olevaan latausliittimeen. Huomaa, että latausliitin on magneettinen ja menee paikoilleen vain yhdellä tavalla.

Laitteeseen syttyy punainen valo ilmaisemaan latausta. Kun laitteeseen syttyy vihreä valo, on laite latautunut täyteen.


2. Käynnistä laite painamalla laitteen kyljessä olevaa painiketta. Kun laitteeseen syttyy valo, voit vapauttaa painikkeen. Laita myös värisee käynnistymisen aikana.

3. Vie laite ulos vähintään 25 metrin päähän rakennuksista.

4. Lataa ja asenna Tracker ohjelma puhelimesi sovelluskaupasta (minimivaatimus on Android 7.0 tai Apple iOS 12). 


Kirjaudu ohjelmaan käyttäen Google- tai Apple-tiliäsi. Liitä mobiililaitteesi puhelinnumero ohjelmaa. Ohjelma pyytää sinua lisäämään laitteen. Valitse laitetyypiksi Tracker Active.


Ohjelma pyytää lupaa käyttää kameraa, jonka jälkeen ohjelma pyytää lukemaan Tracker Active laitteen QR-koodin. Löydät QR koodin laitteen mukana tulleesta pikaoppaasta sekä laitteen pohjaosasta. 


Lue QR koodi ja noudata ohjelman ohjeistusta ja laite ilmestyy kartalle.  

5. Voit nyt aloittaa laitteen käytön.