Active - Komme i gang

En illustrert hurtigstartguide følger med enheten. Du finner nyttig informasjon om oppsettet, advarsler og teknisk informasjon i hurtigstartguiden som fulgte med enheten, så les den nøye før bruk.

1. Koble ladekabelen til enheten til en standard 5 Volt USB-strømforsyning (f.eks. en telefonstrømforsyning eller en USB-kontakt på en datamaskin).

Plugg ladehodet inn i ladekontakten på siden av den aktive enheten. Merk at ladekontakten er magnetisk og går kun på én måte.

Et rødt lys vil tennes for å indikere lading. Når det grønne lyset tennes, er enheten fulladet.

2. Trykk på knappen på siden av enheten for å slå den på. Når lyset tennes, kan du slippe knappen. Enheten vil også vibrere under oppstart.

3. Ta enheten ut minst 25 meter unna bygninger.

4. Last ned og installer Tracker-appen fra telefonens appbutikk (minstekravet er Android 7.0 eller Apple iOS 12).

Logg på med Google- eller Apple-kontoen din. Registrer telefonnummeret til mobilenheten din (telefon eller nettbrett) i appen. Appen vil be deg legge til enheten din. Velg Tracker Active som enhetstype.

Appen vil be om tillatelse til å bruke kameraet, deretter vil appen be deg lese QR-koden til Tracker Active-enheten. Du finner QR-koden i hurtigstartguiden som fulgte med enheten eller nederst på enheten.

Les QR-koden og følg instruksjonene på skjermen, så vises enheten på kartet.

5. Du kan nå begynne å bruke enheten.