Tracker App - Tapahtumaseurannan järjestäminen

1. Perusta ryhmä tapahtumaseurantaa varten Tracker sovelluksessa seuraavasti:

• Avaa Tracker -sovelluksen päävalikko napauttamalla vas. alakulman ”3 pistettä” nappia
  • Valitse RYHMÄT ja napauta Plus-painiketta
  • Valitse ”Luo uusi ryhmä” ja napauta: OK
  • Aseta nimi uudelle ryhmälle esim. ”Mäyräkoirien SM-ajokoe”
  • Napauta Ryhmä-valikossa lisäämäsi ryhmän nimeä
  • Napauta "+" kohdassa: ”Luo liittymiskoodi”
  • Valitse ”Tapahtumaseuraaja” ja napauta: OK

2. Lähetä kaikille tapahtumaseuraajille liittymiskoodi ryhmään:

• Kopioi ja ilmoita liittymäkoodi kaikille tapahtumaseuraajille esim. infokirjeessä ja tapahtuman verkkosivuilla
  • Tapahtumaseuraajien määrää ei ole rajoitettu
  • Liity tapahtumaseurantaan Tracker -sovelluksella. Liittyminen onnistuu helposti, kun olet ladannut käyttöösi Tracker -sovelluksen laitteesi sovelluskaupastasi. Liittyminen tapahtuman ryhmään onnistuu seuraavasti:

- Avaa Tracker -sovelluksen päävalikko napauttamalla vas. alakulman ”3 pistettä” nappia

- Valitse RYHMÄT ja napauta Plus-painiketta

- Valitse kohta ”Liity ryhmään” ja napauta: OK

- Syötä tapahtumamme liittymiskoodi (esim. ABCDEFG) ja napauta: OK

- Olet nyt ryhmässä tapahtumaseuraajana

- Tapahtumaseuraajat eivät näy kartalla

3. Lähetä tapahtumaan osallistuville koiranohjaajille kutsu ryhmän jäseneksi:

• Avaa Tracker -sovelluksen päävalikko napauttamalla oikean alakulman ”3 pistettä” nappia
  • Napauta: RYHMÄT
  • Valitse ryhmä, jonka olet luonut esim. ”Mäyräkoirien SM-ajokoe”
  • Napauta Ryhmä-valikossa lisäämäsi ryhmän nimeä
  • Napauta "+" kohdassa: ”Luo liittymiskoodi”
  • Valitse ”Jäsen” ja napauta: OK
  • Napauta ryhmän jäsenille luotua liittymiskoodia ja jaa se koiranohjaajille
  • Koiranohjaaja voi liittyä ryhmän jäseneksi samalla tavalla kuin tapahtumaseuraajatkin (kts. yllä oleva ohje)
  • Koiranohjaaja voi lisätä koiransa ryhmään napauttamalla koiran asetukset-valikossa: "Lisää ryhmään"
  • Koiran ohjaajat ovat nyt ryhmän jäseniä ja heidän koiransa näkyvät nyt ryhmässä
  • Tapahtuman päätyttyä voit avata ryhmän asetukset ja valita: "Poista ryhmä kokonaan"