Tracker App - Arrangemang och tävlingar

1. Ställ in en grupp för livevent i Tracker-appen enligt följande:

• Tryck på knappen "3 punkter" i det nedre vänstra hörnet för att öppna Tracker-appens huvudmeny
  • Välj GRUPPER och tryck på "+"
  • Välj "Skapa ny grupp" och tryck på: OK
  • Ange ett namn för den nya gruppen, t.ex. "Hundmästerskap"
  • I gruppmenyn trycker du på namnet på gruppen du skapade
  • Tryck på "+" och välj: Åskådare och "Skapa en anslutningskod"
  • Välj "Åskådare" och tryck på: OK

2. Skicka ut anslutningskoden till era meddlemmar

• Kopiera och meddela anslutningskoden till alla deltagare och åskådare, t.ex. i ett nyhetsbrev och på evenemangets hemsida
  • Det finns ingen gräns för hur många åskådare det kan vara i en grupp
  • Titta på händelsen/evenemanget med Tracker. Du kan enkelt gå med när du har laddat ner Tracker-appen från enhetens appbutik. Så här går du med i en evenemangsgrupp:

- Tryck på knappen "3 punkter" i det nedre vänstra hörnet för att öppna Tracker-appens huvudmeny

- Välj GRUPPER och tryck på "+"

- Välj "Gå med i grupp" och tryck på: OK

- Ange anslutningskoden för evenemanget (t.ex. ABCDEFG) och tryck på: OK – Nu är du ansluten som åskådare och du kan följa evenemanget

-  Eventets åskådare syns inte på kartan

3. Skicka en inbjudan till de hundförare som deltar i evenemanget att gå med i gruppen som medlem:

• Tryck på knappen "3 punkter" i det nedre vänstra hörnet för att öppna Tracker-appens huvudmeny
  • Välj GRUPPER
  • Välj den grupp du har skapat, t.ex. " Hundmästerskap"
  • Tryck på "+" och välj: "Medlemmar" och "Skapa en anslutningskod"
  • Tryck på anslutningskoden som skapats för gruppmedlemmarna och dela den med hundförarna
  • Hundföraren kan gå med i gruppen på samma sätt som evenemangets åskådare (se instruktioner ovan)
  • Hundförare kan nu lägga till sin hund i gruppen genom att välja i hundens inställningsmeny: "Lägg till i en grupp"
  • Hundförarna är nu medlemmar i gruppen och deras hundar är nu synliga för alla i gruppen
  • När evenemanget har avslutats kan du öppna gruppinställningar och välja: "Ta bort grupp"