Opas Tracker Luna, Artemis, Bark ja Active -laitteiden automaattisiin laiteohjelmistopäivityksiin

Miksi laitteen laiteohjelmiston päivittäminen on tärkeää

Laiteohjelmistopäivitykset ovat ratkaisevan tärkeitä seurantalaitteidesi, mukaan lukien Tracker Artemis, Tracker Bark / Tracker Active ja Tracker Luna, optimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. Nämä päivitykset voivat tarjota parannuksia, kuten:

  • Parannettu seurantatarkkuus.
  • Pidempi akunkesto.
  • Virheenkorjauksia ja tietoturvapaikkauksia.
  • Uusia ominaisuuksia ja toimintoja.

Säännölliset päivitykset varmistavat, että laitteesi toimii sujuvasti ja tehokkaasti.

Yllä mainitut laitteet lataavat ja asentavat päivitykset automaattisesti, joten päivitysprosessi on asiakkaillemme helppoa. Näitä laitteita ei voi päivittää manuaalisesti.

Muiden laitemallien kohdalla päivitys on asennettava manuaalisesti, katso ohjeet tämän artikkelin lopusta.

Päivitystiedotteet laitteillemme löydät tukisivustoltamme support.tracker.fi. Huomaa, että päivitykset jaetaan laitteisiin asteittain muutaman päivän tai viikon aikana.


Automaattisen päivityksen vaatimukset

Onnistuneen päivitysprosessin varmistamiseksi laite tarvitsee seuraavat asiat:


  • Täysi akku: Varmista, että seurantalaitteellasi on täysi akku. Tämä estää laitteen sammumisen päivityksen aikana, mikä voisi aiheuttaa ongelmia. On myös tärkeää ladata laitteen akku täyteen silloin tällöin, jotta akku pysyy hyvässä kunnossa.
  • Hyvä verkkoyhteys: Vakaa ja vahva verkkoyhteys on olennaisen tärkeä päivitystiedostojen lataamiseksi ja asentamiseksi. Jos verkkoyhteys on heikko, laite ei välttämättä pysty suorittamaan päivitystä.


Mistä tiedät, että päivitys on alkanut

Laite lataa päivityksen ja asentaa sen käynnistyksen yhteydessä, mikä kestää vain muutaman minuutin. Laitteen valot saattavat vilkkua eri tavalla verrattuna normaaliin toimintaan.


Älä sammuta laitetta

On erittäin tärkeää, ettet sammuta seurantalaitettasi sen päivityksen aikana. Päivitysprosessin keskeyttäminen voi johtaa keskeneräisiin päivityksiin tai laitteen toimintahäiriöihin.


Miten voit tarkistaa, että päivitys on valmis

Kun päivitys on valmis, voit varmistaa sen Tracker-sovelluksen kautta:

  • Avaa Tracker-sovellus
  • Siirry laitteen-osioon ja valitse laitteesi
  • Vahvista, että uusin laiteohjelmistoversio on asennettu. Lisätietoja uusimmista laiteohjelmistopäivityksistä löydät tukisivustoltamme support.tracker.fi


Päivityksen kesto

Päivitys kestää tyypillisesti vain muutaman minuutin.


Muiden laitemallien päivittäminen

Muiden Tracker- ja Ultracom-laitteiden päivitys tehdään manuaalisesti käyttäjän toimesta.

  • Avaa Tracker-sovellus
  • Siirry laitteet-osioon ja valitse laitteesi
  • Jos uusi päivitys on saatavilla, sovellus ilmoittaa asiasta laitteen nykyisen versionumeron vieressä. Voit lähettää päivityskäskyn napauttamalla sovellusversiota. Päivityksen sisällön näet tukisivustoltamme support.tracker.fi


Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä!

Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on kysymyksiä päivitysprosessista, tukitiimimme on täällä auttamassa. Vieraile tukisivustollamme osoitteessa support.tracker.fi saadaksesi apua.


Kiitos, että pidät Tracker-laitteesi ajan tasalla!