Veiledning for automatiske firmwareoppdateringer på Tracker Luna, Artemis, Bark og Active

Hvorfor det er viktig å oppdatere enhetens fastvare

Firmwareoppdateringer er avgjørende for å opprettholde optimal ytelse og sikkerhet for sporingsenhetene dine, inkludert Tracker Artemis, Tracker Bark / Tracker Active og Tracker Luna. Disse oppdateringer kan gi forbedringer slik som:

• Forbedret nøyaktighet i sporing .
  • Forlenget batterilevetid .
  • Feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer.
  • Nye funksjoner og funksjoner .

Regelmessige oppdateringer sikrer at enheten din fungerer jevnt og effektivt, og gir deg den best mulige sporingsopplevelsen.

Enhetene nevnt ovenfor laster ned og installerer oppdateringer automatisk slik at oppdateringsprosessen blir enkel for kundene våre. Disse enhetene kan ikke oppdateres manuelt.

For andre enhetsmodeller må oppdateringen installeres manuelt – se avsnittet på slutten av denne artikkelen.

Du kan finne oppdateringsnotatene på enhetene våre på vår støtteside support.tracker.fi

Vær oppmerksom på at oppdateringer distribueres til enheter gradvis over en periode på noen dager eller uker.

Betingelser for å starte oppdateringen

For en vellykket oppdateringsprosess vil enheten kreve følgende:

1. Fullt batteri Sørg for at sporingsenheten din har full batterilading. Dette forhindrer at enheten slår seg av under oppdateringen, noe som kan forårsake problemer. Det er også viktig å lade enhetens batteri helt fra tid til annen for å sikre en god batterihelse.

2. God nettverkstilkobling: En stabil og sterk nettverkstilkobling er avgjørende for å laste ned og installere oppdateringsfilene. Hvis nettverket er dårlig, kan det hende at enheten ikke kan kjøre oppdateringen .

Hvordan vite når oppdateringen har startet

Enheten vil laste ned oppdateringen og installere den ved oppstart, og dette vil bare ta et par minutter. Lysene på enheten kan blinke annerledes enn vanlig funksjon.

Ikke slå av enheten

Det er avgjørende at du ikke slår av sporingsenheten mens den oppdateres. Å avbryte oppdateringsprosessen kan føre til ufullstendige oppdateringer eller enhetsfeil.

Hvordan sjekke når oppdateringen er fullført

Når oppdateringen er fullført, kan du bekrefte den gjennom Tracker-applikasjonen:

1. Åpne Tracker app .
  2. Naviger til delen for enhetsinformasjon.
  3. Bekreft at den nyeste fastvareversjonen er installert. Du kan finne informasjon om de siste firmwareoppdateringene på vår støtteside support.tracker.fi

Oppdateringsvarighet

Oppdateringsprosessen tar vanligvis bare et par minutter.

Oppdaterer andre enhetsmodeller

For andre Tracker- og Ultracom-enheter gjøres oppdateringen manuelt av brukeren.

1. Åpne Tracker app .
  2. Naviger til delen for enhetsinformasjon.
  3. Hvis det er en oppdatering tilgjengelig, vil appen varsle om eventuelle ventende oppdateringer. Du kan sende oppdateringskommandoen ved å trykke på appversjonen. For å se hva oppdateringen inneholder, vennligst sjekk vår støtteside support.tracker.fi