Hvor kan jeg få tak i reservedeler?

Hvis enheten din trenger service eller reservedeler, vennligst kontakt oss ved å klikke på denne lenken.

Merk! Deler som kunden kan erstatte (om nødvendig) er følgende:

• Antenne
  • Antenneklemme
  • Reflekterende krage
  • Dekselholder
  • SIM-kortdekselAlle justeringer gjort av kunden som vil påvirke GPS-enhetens vanntetthet er ikke tillatt (ugyldiggjør garantien).
  • Utskifting av SIM-kortdekselet vil ikke ugyldiggjøre garantien, bortsett fra Artemis, Active og G10i hvorav SIM-kort skal ikke byttes.