Hur får jag tag i reservdelar (antenner, SIM-korts lucka osv)

Du kan köpa reservdelar från vår webbutik eller från våra återförsäljare.

Gäller det garantiärende så kontakta Tracker support, du kan skicka in ett ärende eller ringa oss

OBS! Delar du som kund kan byta ut själv (vid behov) är följande:

Antenn, antennklämma, plastbandet, SIM-kortsluckan. Alla justeringar som görs av kunden som påverkar GPS-enhetens vattentäthet är inte tillåtna (ogiltig garanti). Att byta ut SIM-kortskyddet upphäver inte garantin, förutom Artemis, Active och G10i varav SIM-kort ska inte bytas ut. Behöver du hjälp med service på ditt halsband kontakta Tracker Service.