Problem løst: Problemer med GPS på Tracker G400FI, G500FI og G1000 modeller

Problemet:
- Klokkeslettet og datoen for mottakerkretsen til GPS-enheten ble feil, noe som betyr at tidsstemplet til posisjonsdataene er tilfeldig

En midlertidig løsning:
- Vi har modifisert serveren på en slik måte at den tildeler et tidsstempel til den klart feilaktige GPS-posisjonsinformasjonen som kommer fra enheten til serveren i henhold til tidspunktet for mottak av meldingen

Konsekvensen:
- Hvis plasseringsdataene til enheten kommer bufret, f.eks. etter en frakobling, vises alders-/tidsstempelet feil i programmet
- Hvis feilen i tidsstemplet til enhetens plasseringsinformasjon er liten nok, vil feilen også vises i telefonprogrammet
- Hvis enheten ikke kan beregne nye posisjonsdata og sender gamle posisjonsdata fra minnet, vises de i telefonapplikasjonen som nye posisjonsdata

Vi har vært i kontakt med kretsprodusenten angående problemet

Enhetene som er berørt er følgende:

• Tracker G400FI (enhetsversjon 2.13 - enheter levert 2013-2015)
  • Tracker G500FI (enhetsversjon 2.13 - enheter levert 2013-2015)
  • Tracker G1000 (enhetsversjon 2.13 - enheter levert 2013-2015)
  • SuperBoazu FI

Vi undersøker en løsning på problemet og vil oppdatere denne nyhetsartikkelen. Kunden trenger ikke å sende inn enheten for service, og vår støtte kan for øyeblikket ikke hjelpe med dette problemet.

Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre for våre kunder.

Problemet startet: 30. oktober 2022 rundt 08:00 (GMT 0)

Problem løst: firmware v1.36.00