Bark - Ofte stilte spørsmål

Jeg har allerede fullversjonen av Tracker-appen, må jeg betale abonnementsavgiften for enheten ?
Enhetsabonnementsavgiften må betales uavhengig av om enheten brukes med den betalte eller gratisversjonen av Tracker-appen. Les mer om brukernivåene til programvaren på denne lenken.
Hvordan abonnerer jeg og betaler abonnementsavgiften for enheten ?
Enhetsabonnementet kjøpes i Trackers nettbutikk i "app"-delen.
Hvordan kan jeg kansellere enhetsabonnementsgebyret ?
Du kan kansellere abonnementsavgiften for enheten ved å logge på Tracker Mine sider fra denne lenken. Du har mottatt passord til tjenesten på e-post ved bestilling av ditt Aktive abonnement, og om nødvendig kan du gjenopprette glemt passord fra Mine sider.
Hva er forskjellen mellom Tracker-appen som er inkludert i Bark device-abonnementet og den separat kjøpte Tracker-programvaren?
Den installerte programvaren er den samme, men hvis du kjøper Tracker-programvare med et årsabonnement vil du få tilgang til utvidede kartfunksjoner (jaktkart, flykart og romlige grenser (merk at tilgjengelige kart varierer mellom land)), gruppefunksjoner (du kan bli med i/opprette grupper og dele synligheten til enheten din med alle gruppemedlemmer), du kan kontrollere andre enheter fra Tracker-merket, samt enheter fra Ultracom og WeHunt, og du vil få tilgang til gruppechat-funksjonen.
Jeg begynte å bruke Bark, men abonnementet på Tracker-appen min ble ikke forlenget i én måned?
Kjøpsprisen på den aktive enheten inkluderer én måneds abonnement på enheten og ikke for Tracker-appens fullversjon.

Hva slags lader kan jeg bruke for å lade Bark?
Koble ladekabelen til enheten til en standard 5 Volt USB-strømforsyning (f.eks. en telefonstrømforsyning eller en USB-kontakt på en datamaskin).

Merk! Ikke la ladeledningen være festet til laderen etter at ladingen er fullført. Det anbefales også å koble laderen fra strømuttaket.
Hvorfor må jeg lade enhetens batteri hver tredje måned?
Alle enheter lader ut batteriet, selv når de ikke er i bruk. Det anbefales å lade batteriet hver tredje måned for å unngå dyp utlading av batteriet. Hvis batteriet ikke lades hver tredje måned, kan batteriet bli skadet, og garantien dekker ikke skader forårsaket av feil bruk av enheten.
Hvorfor blinker det blå lyset på enheten min når den er koblet til laderen?
Hvis det blå lyset blinker to ganger hvert annet sekund mens enheten er på laderen, indikerer dette en feil i batteriet eller ladekretsen til enheten. I dette tilfellet, koble enheten fra laderen og kontakt Tracker Service.

Hvilken app støtter enheten?
Enheten støtter Tracker-appen. Du kan bruke appen ved å betale enhetsabonnementet og dele enheten din med to andre brukere ved å opprette en adminkode for enheten i appen (koden opprettes i innstillingene for aktiv enhet). Hvis du vil ha tilgang til avanserte funksjoner som gruppefunksjoner og utvidede kartdata, kan du gjøre dette ved å kjøpe fullversjonen av Tracker-appen fra vår nettbutikk.
Hvordan aktiverer jeg enheten min i Tracker-appen?
Første gang du installerer appen, vil den be deg om å legge til enheten din. Hvis du ønsker det, kan du hoppe over dette trinnet og legge til enheten senere fra "Enheter"-menyen i appens hovedmeny. Trykk på "pluss"-ikonet nederst på skjermen og velg Tracker Bark som enhetstype. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til enheten i appen. Du kan også finne mer informasjon i enhetens brukerveiledning, samt i den utvidede hurtigstartguiden på vår støtteside.
Jeg kan ikke legge til en aktiv enhet i Tracker-appen?
Sørg for at du har fulgt instruksjonene i brukermanualen (lad enheten, slå på enheten og ta den med ut. Vent noen minutter og prøv å legge enheten til appen).
Hvordan kan jeg legge til andre administratorer (brukere) på enheten min?
Du kan opprette en administratorkode for enheten som lar to andre brukere legge til enheten i sin Tracker-app. Koden opprettes i Tracker-appen i enhetsinnstillingene.
Admin kan legge til en enhet med koden til Tracker-appen fra "Enheter" (åpne hovedmenyen til appen og velg "Enheter"), ved å klikke på "pluss"-ikonet nederst på skjermen og velge "Enter Admin eller seerkode".
Hvordan kan jeg legge til en enhet i en Tracker-gruppe?
Du trenger en betalt versjon av Tracker-appen, som du kan kjøpe fra Trackers nettbutikk. Når du har kjøpt den fullstendige betalte versjonen, kan du bruke gruppefunksjonene (bli med og opprette grupper) og legge til enheten din i gruppene du ønsker.

I hvilke land fungerer enheten?
Enheten fungerer i Europa i land som har 4G/IOT (LTE Cat m1)-nettverk tilgjengelig.
Hvor kan jeg bestille reservedeler?
Reservedeler er tilgjengelig for hengseldelen og ladekabelen. Du finner reservedeler i Trackers nettbutikk via denne lenken.
Hvorfor må jeg lade enhetens batteri hver tredje måned?
Alle enheter lader ut batteriet, selv når de ikke er i bruk. Det anbefales å lade batteriet hver tredje måned for å unngå dyp utlading av batteriet. Hvis batteriet ikke lades hver tredje måned, kan batteriet bli skadet, og garantien dekker ikke skader forårsaket av feil bruk av enheten.
Hvorfor blinker det blå lyset på enheten min når den er koblet til laderen?
Hvis det Blå LED-lyset lyser kontinuerlig eller blinker, vennligst kontakt teknisk support.