Tracker App - Appbrukernivåer og hvordan kjøpe tjenestetiden

Kjøp via Trackers nettbutikk
Teamlisensen inkluderer 3 1-års lisenser og kan kun kjøpes fra Trackers nettbutikk

Etter å ha betalt for Team-lisensen i Trackers nettbutikk vil du motta en ordrebekreftelse i e-posten du brukte med bestillingen, som vil vise 3 separate 1-års aktiveringskoder

Du kan bruke aktiveringskoden til en av de 1-årige Team-lisensene du kjøpte via kontomenyen til applikasjonen:

Gå til Hovedmeny -> Konto -> "Utvid med en lisensnøkkel"

Når brukstiden er vellykket forlenget, oppdateres informasjonen om den i Konto-menyen: "Lisensen er aktiv" (Utløpstid)

Hvis utløpsdatoen/tidspunktet for tjenestetidspunktet ikke ser ut til å være oppdatert:

- Slå av programmet og start det på nytt

Hvis søknaden for eksempel hadde 3 måneders resttid og du forlenger den ved å kjøpe ytterligere 12 måneder, så har søknaden 12 måneder + 3 måneder, dvs. den nye kjøpte servicetiden erstatter eller tilbakestiller ikke servicetiden du hadde før dette kjøpet, men forlenger det bare for den kjøpte ekstra servicetiden

For spørsmål og problemer angående Klarna, vennligst kontakt Klarnas egen kundeservice

I tabellen nedenfor kan du finne mer informasjon om forskjellige appbrukernivåer for Tracker-appen (fribruker, fribruker + Tracker Active-enhet og betalt versjon av appen).

App funk
Fri brukFri bruk + Tracker Active/BarkFull betalt versjon bruker
Kart: Kart av høy kvalitet, legg til egne kartmarkeringer og se egen posisjon og spor på kartet.
JaJaJa
Personsikkerhet: Du vil anonymt se på kartet alle Tracker og Ultracom-brukere opptil 2 km unna som også har sikkerhet slått på. På samme måte vil du også vise på kartene deres.
Ja
Ja
Ja
Grupper: Mulighet for å bli med i Tracker- og Ultracom-grupper (og WeHunt-jakter), og du kan se kartmarkeringer av disse gruppene. Posisjonen din vises til andre gruppemedlemmer
Ja
Ja
Ja

Tracker Aktiv enhetsadministrasjon: Tracker Active enhet kan administreres av deg og

enheten vises på kartet. Du kan legge til maks 2 ekstra administratorer for enheten din.
-
Ja
Ja

Hunde- og ulvesikkerhet: Du vil se på kartet alle hunder til og Ultracom-brukere opptil 2 km unna som har hundesikkerhet slått på. Du kan også

se alle Wolf-observasjoner merket av andre brukere globalt.
-JaJa
Andre gruppemedlemmer og hunder: Vises på kartet ditt.
--Ja

Ytterligere kartmateriell: Er

vist på kartet ditt f.eks. Eiendomsgrenser, Flyfoto, Jaktkart.
--Ja

Administrasjon av alle Tracker- og Ultracom-enheter: Alle disse enhetene kan være

administrertav deg og vises på kartet ditt.
--Ja
Mulighet for å opprette grupper.
--Ja
Mulighet for å chatte med grupper.
--Ja
Pro-modus
Ja