Bark - Vanliga frågor och svar

Jag började använda Bark, men prenumerationen på min Tracker-app var inte giltig i en månad?
Inköpspriset för Tracker Bark inkluderar en månads prenumeration på enheten och inte för Tracker-appens fullständiga version.
Hur prenumererar jag och betalar månadsprenumerationen ?
Månadsprenumerationen köps i Trackers onlinebutik i avsnittet "app".
Jag har redan den fullständiga versionen av Tracker-appen, måste jag betala enhetens prenumerationsavgift ?
Prenumerationsavgiften måste betalas oavsett om enheten används med den betalda eller gratisversionen av Tracker-appen. Läs mer om användarnivåerna för programvaran på denna länk.
Hur kan jag avbryta prenumerationsavgiften på ?
Du kan säga upp prenumerationsavgiften genom att logga in på dina sidor på Tracker från denna länk. Du har fått ett lösenord till tjänsten via e-post vid beställningen av ditt Bark abonnemang och vid behov kan du återställa ett glömt lösenord från Mina Sidor.
Vad är skillnaden mellan Tracker-appen som ingår i Bark månadsprenumeration och den separat köpta Tracker-mjukvaran?
Den installerade programvaran är densamma, men om du köper Trackers årslicens får du tillgång till utökade kartor (jaktkartor, flygfotokartor och fastightsgränser gränser (observera att tillgängliga kartor skiljer sig mellan länder)), gruppfunktioner (du kan gå med i/skapa grupper och dela din enhets synlighet med alla gruppmedlemmar), du kan styra andra enheter av märket Tracker, såväl som enheter av märket Ultracom och WeHunt och du får tillgång till gruppchattfunktionen.

Vilken typ av laddare kan jag använda för att ladda Tracker Bark?
Anslut enhetens laddningskabel till en standard 5 volt USB-strömkälla (t.ex. en telefonströmkälla eller en USB-kontakt på en dator).

OBS! Lämna inte laddningssladden ansluten i laddaren efter att laddningen är klar. Det rekommenderas också att koppla ur laddaren från eluttaget.
Varför måste jag ladda enhetens batteri var tredje månad?
Alla enheter laddar ur batteriet, även när de inte används. Det rekommenderas att ladda batteriet var tredje månad för att undvika djupurladdning av batteriet. Om batteriet inte laddas var tredje månad kan batteriet skadas, och garantin täcker inte skador orsakade av felaktig användning av enheten.
Varför blinkar den blå lampan på min enhet när den är ansluten till laddaren?
Ifall konstant eller blinkande Blå LED, vänligen kontakta teknisk support

Vilken app stöder enheten?
Enheten stöds av Tracker-appen. Du kan använda appen genom att betala månadsprenumerationen och dela din enhet med två andra användare genom att skapa en administratörskod för enheten i appen (koden skapas i inställningarna för aktiv enhet). Om du vill komma åt avancerade funktioner som gruppfunktioner och utökade kartor kan du göra detta genom att köpa den fullständiga versionen av Tracker-appen från vår webbutik eller av våra återförsäljare.
Hur aktiverar jag min enhet i Tracker-appen?
Första gången du installerar appen kommer den att uppmana dig att lägga till din enhet. Om du vill kan du hoppa över det här steget och lägga till enheten senare från menyn "Enheter" i appens huvudmeny. Tryck på "plus"-ikonen längst ned på skärmen och välj Tracker Bark som enhetstyp. Följ instruktionerna på skärmen för att lägga till enheten i appen. Du kan också hitta mer information i enhetens användarhandbok, samt i den utökade snabbstartsguiden på vår supportwebbplats.
Jag kan inte lägga till en Tracker Bark i Tracker-appen?
Se till att du har följt instruktionerna i bruksanvisningen (ladda enheten, slå på enheten och ta ut den. Vänta några minuter och försök lägga till enheten i appen).
Hur kan jag lägga till andra administratörer (användare) till min enhet?
Du kan skapa en administratörskod för enheten som tillåter två andra användare att lägga till enheten i sin Tracker-app. Koden skapas i Tracker-appen i enhetsinställningarna.

Admin kan lägga till en enhet med koden till Tracker-appen från "Enheter" (öppna huvudmenyn i appen och välj "Enheter"), genom att klicka på "plus"-ikonen längst ner på skärmen och välja "Fyll i admin eller tittarkod".
Hur kan jag lägga till en enhet i en Tracker-grupp?
Du behöver en betalversion av Tracker-appen, som du kan köpa från Trackers återförsäljare eller webbshop. När du har köpt den fullständiga betalversionen kan du använda gruppfunktionerna (gå med och skapa grupper) och lägga till din enhet i de grupper du väljer.

Var kan jag beställa reservdelar?
Reservdelar finns för gångjärnsdelen och laddkabeln. Du kan hitta reservdelar i Trackers onlinebutik via den här länken.
I vilka länder fungerar enheten?
Enheten fungerar i Europa i länder som har 4G/IOT (LTE Cat m1)-nätverk tillgängligt.
Kan jag byta ut enhetens SIM-kort?
Du kan inte byta SIM-kort på din enhet själv. Om du öppnar enheten upphör garantin att gälla omedelbart. Du kan hitta mer information om garantin i garantihäftet som följde med din enhet.
Hur lång är garantin och hur kan jag skicka in min enhet för garantiservice?
Enheten har två års garanti. Du kan kontrollera garantivillkoren i garantihäftet som följde med din enhet. För att få service för din enhet måste du skapa en serviceförfrågan. Du hittar mer information om service här.