Luna - FAQ

Enhetsoppsett og aktivering

Hvordan aktiverer jeg enheten min i Tracker-appen?

Første gang du installerer appen, vil den be deg om å legge til enheten din. Hvis du ønsker det, kan du hoppe over dette trinnet og legge til enheten senere fra "Enheter"-menyen i appens hovedmeny. Trykk på "pluss"-ikonet nederst på skjermen og velg Tracker Luna som enhetstype. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til enheten i appen. Du kan også finne mer informasjon i enhetens brukerveiledning.

Hvilke lisenser trenger jeg for å bruke enheten?

For å bruke enheten i appen trenger du en aktiv SIM-kort brukstid (ett år inkludert ved kjøp) og et aktivt Tracker-app abonnement.

Jeg kan ikke legge til en Luna-enhet i Tracker-appen?

Sørg for at du har fulgt instruksjonene i brukermanualen (lad enheten, slå på enheten og ta den med ut. Vent noen minutter og prøv å legge til enheten i appen).

I hvilke land fungerer enheten?

Enheten fungerer i Europa i land som har 4G/IoT (LTE Cat M1) nettverk tilgjengelig.

Enhetsbruk og feilsøking

Kan jeg bytte halsbåndet selv? Hvordan gjør jeg det?

Ja, du kan bytte halsbåndet selv. Det kan være litt stramt å fjerne, men du kan gjøre prosessen enklere ved å smøre halsbåndet med vann. Når du installerer det nye halsbåndet, kan du også bruke vann som smøremiddel for å hjelpe det med å gli på mer jevnt.

Hvorfor viser kilometertelleren min 0 hele tiden?

Dette problemet er kjent, og en løsning vil inkluderes i en fremtidig programvareoppdatering. Du kan for øyeblikket bruke "Sporlengde" som odometer eller bruke "Tidslinje"-funksjonen for å beregne den tilbakelagte avstanden.

Jeg har problemer med bjeffetelleren. Hva bør jeg gjøre?

Losindikatoren fungerer, men vi er klar over noen problemer som kan påvirke nøyaktigheten. I noen tilfeller kan den vise for mange bjeff, ikke registrere bjeff i det hele tatt, eller kreve justeringer av los sensitiviteten gjennom dagen etter hvert som forholdene endrer seg. Vi forsker aktivt på disse problemene og

Hvorfor fungerer ikke LED lys-funksjonen?

LED lys-funksjonen er ennå ikke tilgjengelig, men vil bli lagt til i en fremtidig programvareoppdatering.

Hvorfor opplever enheten min avbrudd på opptil 30 minutter?

Vi har utgitt en ny programvareoppdatering som løser dette problemet. Du kan lese mer om oppdateringen og hvordan du installerer den her.

Kan jeg bytte SIM-kortet i enheten?

Du kan ikke bytte SIM-kortet i enheten din selv. Hvis du åpner enheten, vil garantien utløpe umiddelbart. Du kan finne mer informasjon om garantien i garantiboken som fulgte med enheten.

Lading og batterivedlikehold

Hvilken type lader og ladekabel kan jeg bruke for å lade Luna?

Det anbefales å bruke den originale ladekabelen som fulgte med Luna-enheten din. Hvis du har mistet den originale kabelen, kan du midlertidig bruke en USB-C-ladekabel. USB-C-porten er plassert under silikondekselet, men merk at denne porten hovedsakelig er beregnet for service-diagnostikk og bør kun brukes i nødsituasjoner.

Vennligst merk at laderen ikke er inkludert i produktpakken. Vi anbefaler at du bruker en høykvalitets, CE-godkjent lader for å sikre trygg lading. Luna-ladekabelen støtter både USB-A- og USB-C-tilkoblinger.

Hvorfor må jeg lade enhetens batteri hver tredje måned?

Alle enheter lader ut batteriet, selv når de ikke er i bruk. Det anbefales å lade batteriet hver tredje måned for å unngå dyputlading. Hvis batteriet ikke lades hver tredje måned, kan det bli skadet, og garantien dekker ikke skader forårsaket av feilbruk av enheten.

Enhetsbruk og kompatibilitet

Kan jeg bruke Luna med seler eller vester?

Ja, du kan bruke Luna med Sisu- og Luoto-seler basert på våre tester.

Hvordan kan jeg legge til en enhet i en Tracker-gruppe?

Du kan bruke gruppefunksjonene (bli med i og opprette grupper) og legge til enheten din i de gruppene du ønsker. Dette kan også gjøres gjennom enhetsinnstillinger: Tracker > Enheter > Luna > Legg til i gruppe.

Hvordan deler jeg enheten med en venn?

Du kan dele enheten på to måter:

Opprett en gruppe: Legg til enheten i en gruppe og del den med vennen din gjennom gruppeinnstillingene.

Del direkte: Gå til enhetsinnstillingene og velg alternativet for å dele enheten. Du kan velge å gi enten Administratorrettigheter eller Visningsrettigheter avhengig av hvilket tilgangsnivå du ønsker å gi.

Abonnement og garanti

Jeg begynte å bruke Luna, men abonnementet på Tracker-appen min ble ikke forlenget med ett år?

Kjøpesummen for Luna-enheten inkluderer ett års abonnement for enheten, men ikke for fullversjonen av Tracker-appen.

Hva er garantilengden, og hvordan kan jeg sende inn enheten min for garantiservice?

Enheten har to års garanti. Du kan sjekke garantivilkårene i garantiboken som fulgte med enheten. For å få service for enheten din må du opprette en serviceforespørsel. Du kan finne mer informasjon om service her.