Korjattu: Ongelmia GPS:n aikaleiman kanssa Tracker G400FI-, G500FI- ja G1000-malleissa

Ongelma:
- GPS paikantimen vastaanotinpiirin kellonaika ja päivämäärä muuttuivat virheellisiksi, josta seuraa että paikkatiedon ikä on satunnainen

Väliaikainen ratkaisu:
- Olemme muokanneet palvelinta siten, että se antaa paikantimelta palvelimelle tulevalle selvästi virheelliselle GPS paikkatiedolle aikaleiman viestin vastaanottoajankohdan mukaisesti

Seuraus:
- Jos laitteen paikkatieto tulee puskuroituna, esim yhteyskatkoksen jälkeen, sen ikä ohjelmassa näkyy väärin
- Jos laitteen paikkatiedon ajan virhe on tarpeeksi pieni, virhe näkyy myös puhelinohjelmassa
- Jos laite ei saa laskettua uutta paikkatietoa ja lähettää muististaan vanhan paikkatiedon, niin tällä hetkellä se näytetään puhelinsovelluksessa uutena paikkatietona

Olemme olleet yhteydessä piirivalmistajaan ongelman tiimoilta

Laitemallit, joita ongelma koskee:

• Tracker G400FI (laiteversio 2.13 - toimitettu 2013 - 2015)
  • Tracker G500FI (laiteversio 2.13 - toimitettu 2013 - 2015)
  • Tracker G1000 (laiteversio 2.13 - toimitettu 2013 - 2015)
  • SuperBoazu FI

Tutkimme ongelman ratkaisua ja päivitämme lisää tietoa tähän uutisartikkelin. Asiakkaan ei tarvitse lähettää laitetta huoltoon, eikä tukemme voi tällä hetkellä auttaa ongelman ratkaisemisessa. Voit tarkistaa laitteesi laiteversion laitteen tyyppikilvestä, lisätietoa tästä linkistä.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Ongelma alkoi: 30.10.2022 klo: 10:00

Ongelma korjattu v1.36.00 ohjelmistopäivityksellä