Artemis - LED valot ja mitä ne merkitsevät

Nämä merkkivalot toimivat Tracker Artemis laiteohjelmisto versiosta 4.0 alkaen.

LED MERKKIVALOTMERKKIVALOJEN SIJAINNIT

1. Tietoliikenne

2. Perustoiminto

3. Lataus

1. TIETOLIIKENNE LED

MERKKIVALOTOIMINTA
█    █    █  …Yhteysvika: Varmista että Artemis SIM:ssa on käyttöaikaa Tracker App > Laitteen asetukset > Artemis SIM. Jos käyttöaika Ok, ota yhteys tukeen tai huoltoon.

2. PERUSTOIMINTO LED

KÄYNNISTYSTOIMINTA
…ei muutaLaitteen akku täysin tyhjä*.
   █Laitteen akku lähes tyhjä
 …  …  █ █ █     █ █ █ Laite käynnistyy ja alkaa hakea satelliitteja ja verkkoa.
█    █    █    █Laite käyttövalmis
KÄYNNISSÄTOIMINTA
█ Hakee datayhytettä
 █ █Hakee satelliitteja
█ █ █ █Hakee data- ja satelliittiyhteyttä
█    █     █    █ Kaikki OK
 SAMMUTUSTOIMINTA
(9 kpl) ███████Odota että merkkivalo palaa yhtäjaksoisesti ja löysää virtakytkimestä. Laite on kokonaan sammunut, kun merkkivalo sammuu.

3. LATAUS LED

LATAAMINENTOIMINTA
 Lataa
██Akku lähes täysi
█    █    █ Latausvika
  • Akku liian kylmä, tuo laite huoneen lämpöön ja odota kunnes alkaa lataamaan normaalisti.
  • Huono kontakti, varmista että latausjohto on ehyt ja latausliitos on napakka.
  • Laturin virrantuotto liian heikko, kokeile toista laturia.
  • Akku rikki

KAIKKI MERKKIVALOT YHTÄAIKAISESTI

MERKKIVALOTOIMINTA
█    █    █  …Tallentaa ääninäytettä

*1. Laita laturiin, mikäli mikään merkkivalo ei syty, odota vähintään 3 tuntia.

2. Irrota laturista ja odota yli 2 minuuttia

3. Kytke jälleen laturiin ja katso alkaako normaali lataussekvenssi.

4. Jos alkaa, anna latautua täyteen normaalisti

5. Jos ei ala, odota 2 minuuttia ja aloita alusta, eli vaiheesta 1. Joskus akku vaatii elpyäkseen useita tällaisia elpymiskierroksia.