Tracker App - Käyttäjätasot ja käyttöajan ostaminen

1. Helpoin ja nopein tapa on tehdä ostos sovelluksen Tili -valikon kautta
  2. Team -lisenssin voi ostaa ainoastaan Trackerin verkkokaupasta
  3. Klarnaa koskevissa kysymyksissä ja ongelmissa, otathan yhteyttä Klarnan omaan asiakaspalveluun

Ostos Tili -valikon kautta
Jatkaaksesi tai ostaaksesi uutta käyttöaikaa sovelluksen Tili -valikon kautta:
Avaa päävalikko -> Tili -> "Osta verkkokaupasta"

Tili -valikon kautta ostettu käyttöaika tulee voimaan heti ja se päivittyy Tili -valikon kohtaan: "Lisenssi on aktiivinen" (Umpeutumisaika)

Jos tieto käyttöajan jatkamisesta ei näytä päivittyvän:
- Sammuta sovellus ja käynnistä se uudestaan

Jos sovelluksella oli käyttöaikaa jäljellä esim. 3kk ja jatkat sitä ostamalla 12kk lisää, niin sen jälkeen sovelluksella on käytössään 12kk + 3kk eli uusi ostettu käyttöaika ei korvaa tai nollaa aiempaa käyttöaikaa, vaan ainoastaan jatkaa sitä ostetun lisäkäyttöajan verran
Ostos Trackerin verkkokaupasta
Team -lisenssi sisältää 3kpl 1 vuoden lisenssejä ja sen voi ostaa ainoastaan Trackerin verkkokaupasta

Maksettuasi Team -lisenssin Trackerin verkkokaupassa, saat tilauksen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin tilausvahvistuksen, jossa näkyy 3kpl erillisiä 1 vuoden aktivointikoodeja

Ostamasi Team -lisenssin aktivointikoodin voit käyttää sovelluksen Tili -valikon kautta:
Avaa päävalikko -> Tili -> "Aktivoi lisenssiavain"

Kun käyttöaikaa on jatkettu onnistuneesti, tieto siitä päivittyy Tili -valikon kohtaan: "Lisenssi on aktiivinen" (Umpeutumisaika)

Jos tieto käyttöajan jatkamisesta ei näytä päivittyvän:
- Sammuta sovellus ja käynnistä se uudestaan

Jos sovelluksella oli käyttöaikaa jäljellä esim. 3kk ja jatkat sitä ostamalla 12kk lisää, niin sen jälkeen sovelluksella on käytössään 12kk + 3kk eli uusi ostettu käyttöaika ei korvaa tai nollaa aiempaa käyttöaikaa, vaan ainoastaan jatkaa sitä ostetun lisäkäyttöajan verran

Alla olevasta taulukosta löydät lisätietoa Tracker ohjelman käyttäjätason eroista (ilmaiskäyttäjä, ilmaiskäyttäjä + Tracker Active laite, täysversion käyttäjä):

ToimintoIlmaiskäyttäjäIlmaiskäyttäjä + Tracker Active/BarkTäysversion version käyttäjä
Kartat: Korkealaatuiset kartat, omat merkinnät ja näe oma sijainti/reitti kartalla
KylläKylläKyllä
Henkilö Safety: Voit halutessasi näkyä anonyymisti kartalla 2 km päähän muille Tracker ja Ultracom ohjelmiston käyttäjille, joilla on myös Safety päällä. Samoin myös sinä näet heidät anonyymisti kartalla.
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Ryhmät: Mahdollisuus liittyä Tracker ja Ultracom ryhmiin, niin että ryhmän jäsenet näkevät sijaintisi. Voit nähdä ryhmään luodut merkinnät ja muut kartta-aineistot. Mahdollisuus nähdä muut ryhmän jäsenet ja luoda ryhmiä on vain maksullisessa versiossa.
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tracker Active laitteen hallinta: Voit hallita Tracker Active laitettasi ja nähdä laitteen kartalla. Voit lisätä lisäksi kaksi muut hallinnoijaa Tracker Active laitteellesi.
-
Kyllä
Kyllä
Koira- ja Susi-Safety: Näet kartalla kaikki koirat 2 kilometrin etäisyydellä, joilla on Koira-Safety päällä. Voit myös nähdä kartalla susihavainnot ja luoda omia susihavaintoja.
-KylläKyllä
Muut ryhmien jäsenet ja koirat: Näet muut ryhmän jäsenet ja heidän koiransa kartalla.
--Kyllä
Laajat kartta-aineistot: Näet mm. tilarajat, ilmakuvat ym.
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Reviiri-palvelu ja Oma riista aineistotKyllä
Kyllä
Kyllä
Kaikkien Tracker ja Ultracom laitteiden hallinnointi: Voit ottaa käyttöön ja hallinnoida laitteita ja nähdä ne kartalla.
--Kyllä
Mahdollisuus luoda ryhmiä
--Kyllä
Mahdollisuus lähettää ryhmiin chat viestejä.
--Kyllä
Pro-tila
Kyllä