Tracker App - Appanvändarnivåer och hur man köper servicetiden

1. Det enklaste och snabbaste sättet är att göra ett köp via kontomenyn i appen
  2. Team-licensen kan endast köpas från Trackers webbutik
  3. För frågor och problem gällande Klarna, vänligen kontakta Klarnas egen kundtjänst

Köp via kontomenyn
För att förlänga eller köpa servicetid via appens kontomeny:
Öppna huvudmenyn -> Konto -> "Köp licens"

När användningstiden framgångsrikt förlängts uppdateras informationen om den i Kontomenyn: "Licenskoden är aktiv" (Sista giltighetsdagen)

Om servicetidens utgångsdatum/-tid inte verkar vara uppdaterad:
- Stäng av programmet och starta om det

Om applikationen hade 3 månaders kvarvarande tid till exempel och du förlänger den genom att köpa ytterligare 12 månader, så har applikationen 12 månader + 3 månader, d.v.s. den nya köpta servicetiden ersätter eller nollställer inte den servicetid du hade före detta köp, men förlänger det endast för den köpta extra servicetiden
Köp från Trackers webbutik
Team-licensen innehåller 3st 1-årslicenser och kan endast köpas Trackers webbutik

Efter att ha betalat för Team-licensen i Trackers webbutiken får du en orderbekräftelse till den e-postadress du använde vid beställningen, som innehåller 3st separata 1-års aktiveringskoder

Du kan använda en aktiveringskod för Team-licensen via kontomenyn i applikationen:
Gå till Huvudmeny -> Konto -> "Förläng med en registreringskod"

När användningstiden framgångsrikt förlängts uppdateras informationen om den i Kontomenyn: "Licenskoden är aktiv" (Sista giltighetsdagen)

Om servicetidens utgångsdatum/-tid inte verkar vara uppdaterad:
- Stäng av programmet och starta om det

Om applikationen hade 3 månaders kvarvarande tid till exempel och du förlänger den genom att köpa ytterligare 12 månader, så har applikationen 12 månader + 3 månader, d.v.s. den nya köpta servicetiden ersätter eller nollställer inte den servicetid du hade före detta köp, men förlänger det endast för den köpta extra servicetiden

I tabellen nedan kan du hitta mer information om olika appanvändarnivåer för Tracker-appen (gratisanvändare, gratisanvändare + Tracker Active-enhet och helårslicens av appen):

App funktionerGratisanvändareGratisanvändare + Tracker Active/BarkTracker helårslicens
Kartor: Högkvalitativa kartor, lägg till egna vägpunkter se egen position och spår på kartan.
JaJaJa
Person safety: Du kommer anonymt att se på kartan alla Tracker- och Ultracom-användare upp till 2 km bort som också har Säkerhet påslagen. På samma sätt kommer du också att visas på deras kartor.
Ja
Ja
Ja
Groups: Möjlighet att gå med i Tracker- och Ultracom-grupper (och WeHunt-jakter) du kan se vägpunkter för dessa grupper. Din position visas för andra gruppmedlemmar.
Ja
Ja
Ja

Tracker Active enhetshantering: Tracker Active enhet kan hanteras av dig och

enheten visas på kartan. Du kan lägga till max 2 ytterligare administratörer för din enhet.

-
Ja
Ja

Hund och Varg Safety: Du kommer att se på kartan alla hundar av Tracker och Ultracom-användare upp till 2 km bort som har Hund Safety aktiverat. Du kan också

se alla Varg-observationer markerade av andra användare globalt.
-JaJa
Andra gruppmedlemmar och hundar: Visas på din karta.
--Ja
Ytterligare kartmaterial: Visas på din karta t.ex. Fastighetsgränser, Flygfoton, Jaktkartor.
--Ja

Hantering av alla Tracker- och Ultracom-enheter: Alla dessa enheter kan

hanteras av dig och visas på din karta.
--Ja
Möjlighet att skapa grupper.
--Ja
Möjlighet att chatta med grupper.
--Ja
Pro-mode
Ja