18.11.2023 - Ongelma käyttäjien omassa ja laitteiden sijainnissa

Huomasimme ongelman käyttäjien omassa ja laitteiden sijainnissa klo 11.30–11.40. Ongelma aiheutti jäljen hyppäämisen kahteen sijaintiin. Jos tämä ongelma näkyy sinulla kartalla, voit korjata sen seuraavilla ohjeilla:

Avaa sovelluksen päävalikko -> asetukset -> laita pro-tila päälle ja valitse "Kohteiden jälkien pituus" -> valitse sieltä oma jäljen pituus ja säädä se enintään 1 tuntiin ja laitteesi jäljen pituus enintään 1 tuntiin. Virheellinen reitti katoaa kartalta.

Huomautus! Reitti korjaantuu myös automaattisesti, kun tarpeeksi aikaa on kulunut virheellisen reitin ilmestymisestä kartalle.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Ongelma alkoi: 11:30

Ongelma korjattu palvelimella: 11:40