2023/11/18 – Problem med användarens och enhetens plats

Vi märkte ett problem med användarnas egen och enhetens plats mellan 11:30 - 11:40 (GMT +2). Problemet gjorde att spåret hoppade till två platser. Om det här problemet är synligt på kartan kan du åtgärda det med följande instruktioner:

Öppna appens huvudmeny -> inställningar -> slå på pro-läget och välj "spårlängd" -> därifrån välj din egen spårlängd till max 1 timme och din enhets spårlängd till max 1 timme. Det felaktiga spåret försvinner från kartan.

Vi ber om ursäkt för besväret.

Ärendet startade: 11:30 (GMT+2)

Problemet åtgärdades på servern: 11:40 (GMT+2)