18.11.2023 – Problem med bruker- og enhetsplassering

Vi oppdaget et problem med brukernes egen og hundeenhets-posisjonen mellom 11:30 - 11:40 (GMT +2). Problemet førte til at sporet hoppet til to steder. Hvis dette problemet er synlig på kartet, kan du fikse det med følgende instruksjoner:

Åpne appens hovedmeny -> innstillinger -> slå på proff-modus og velg “Målets spor lengde” -> derfra velger du din egen sporlengde til maksimalt 1 time og sporingsenheters sporingslengde til maksimalt 1 time. De feilaktige sporene vil forsvinne fra kartet.

Vi beklager problemene som oppstod.

Utgave startet: 11:30 (GMT+2)

Problemet ble løst på serveren: 11:40 (GMT+2)