Muutoksia huoltoon ja asiakastukeen

Arvoisa asiakas,

Alla listatut paikannuslaitteet jatkavat toimintaansa Tracker-sovelluksen kanssa toistaiseksi. Näiden laitteiden huoltoon ja asiakastukeen tulee kuitenkin tiettyjä rajoituksia. Seuraavien laitteiden osalta valmistajan huolto ja asiakastuki päättyvät 1. toukokuuta 2024:

• Ultracom Novus
  • Ultracom Dog-GPS (kaikki mallit)
  • Ultracom Taiga (kuolleisuuslähetin)
  • Pointer Pro magnum FI
  • Pointer PM
  • Tracker G400 FI, versiot 2.09 ja 2.13
  • Tracker G500, versiot 2.09 ja 2013
  • Tracker G500 FI, versiot 2.09 ja 2.13
  • Tracker G1000, versiot 2.09 ja 2.13

Ohjeet oman tuotteesi tunnistamiseen löytyvät täältä.

Palvelun siirtyminen yhteistyökumppaneillemme

Varaosien saatavuuden vaikeutumisen ja ikääntyvän teknologian vuoksi olemme päättäneet siirtää huollon ja asiakastuen kumppaneillemme, jotka jatkavat edellä mainittujen paikannuslaitteiden huoltoa ja asiakastukea alkaen 1. toukokuuta 2024.

Tarjouksia sinulle:

Jos harkitset päivittämistä uuteen paikannuslaitteeseen, tarjoamme vaihtotarjouksia ja joustavia maksuvaihtoehtoja auttaaksemme sinua sujuvassa siirtymisessä uuden teknoloan pariin. Ole hyvä ja tilaa uutiskirjeemme täältä, varmistaaksesi että saat tiedon vaihtotarjouksistamme ensimmäisten joukossa.

Mitä tulossa:

Olemme aina olleet vahvasti teknologiaosaamiseen ja asiakaskeskeisyyteen panostava yritys. Tulemme jatkossakin lanseeraamaan teknologisesti innovatiivisia, uusimpiin teknologioihin perustuvia laitteita ja ohjelmistoja, sekä samaan aikaan maksimoimaan tuotteiden elinkaaren. Uudistuksista ilmoitetaan muun muassa uutiskirjeissämme jonka voit tilata täältä.

Miten edetä:

Jos sinulla on kysyttävää, tarvitset apua tai haluat lisätietoja vaihtotarjouksistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä erinomaiseen tukitiimiimme osoitteessa support.tracker.fi.

Sitoutuminen kestävään kehitykseen

Osana sitoutumistamme kestävän kehityksen tavoitteisiin pyrimme pidentämään laitteidemme elinkaarta. Samanaikaisesti teknologia kuitenkin kehittyy, ja meidän on sopeutettava toimintojamme pysyäksemme teknologian kehityksessä mukana.

Kiitos siitä, että olet arvokas osa yhteisöämme.

Ystävällisin terveisin,

Tracker-tiimi