Laite-SIM jatkoajan ostaminen uudessa verkkokaupassa

Avaa päävalikko ja valitse "Laitteet"

Valitse Laitteet-valikosta laite, jolle haluat ostaa käyttöaikaa.


Laitteen tiedoista valitse 'Laitteen käyttöaika' ja sitten 'Verkkokauppa'. Huom. Voit tässä vaiheessa merkitä ylös laitteen ID:n jota tarvitset myöhemmässä vaiheessa


Valitse maaksi ja kieleksi "Suomi" ja paina "Apply"



Kirjaudu sisään käyttäen samaa Google- tai Apple-tiliä, jolla olet kirjautunut Tracker-sovellukseen. Voit tarvittaessa tarkistaa käytössä olevan tilin Tracker-sovelluksen Tili-valikosta.

Kirjautumisen jälkeen näet näkymän, jossa on listattuna tilillesi liitetyt laitteet sekä sovelluksen käyttöaika, mikäli olet käyttänyt sovellusta aiemmin.


Voit tehdä tilauksen valitsemalla sivun alalaidasta "Hanki tilaus". Jos valinta ei ole näkyvillä, niin pyyhkäise sivua alaspäin.


Jos haluat tilata käyttöaikaa laitteelle, valitse "SIM tilaukset". Tracker-sovellukseen voit tilata käyttöaikaa valitsemalla "Ohjelmistot". Tässä ohjeessa valitsemme "SIM-tilaukset".

Valitse laitteellesi sopiva tuote: Bark- ja Active-laitteille kuukausitilaus, muille laitteille "Laite SIM Jatkoaika 1 vuosi".


Syötä laitteesi ID-numero. Tarvittaessa voit tarkistaa ID:n laitteen tiedoista. Kun olet syöttänyt ID:n voit painaa "Hanki tilaus".

Seuraavaksi sinun tulee syöttää maksutiedot. Voit käyttää tilauksen tiedoissa myös toista sähköpostiosoitetta, johon tilauskuitti toimitetaan. Syötä pankkikorttisi tiedot ja valitse alhaalta "Aloita kokeilu" tai "Maksa ja tilaa". Huomioi, että jos sinulla on jo käyttöaikaa jäljellä, tilauksen alussa näkyvät ilmaiset päivät kuuluvat vanhaan tilaukseesi.

Seuraavaksi sinun tulee vahvistaa maksu omassa verkkopankissasi. Maksun vahvistamisen jälkeen käyttöaika aktivoituu sovellukseen muutaman minuutin kuluessa. 


Jos kohtaat ongelmia maksun vahvistamisessa, suosittelemme ottamaan yhteyttä oman verkkopankkisi asiakaspalveluun.