Kjøpe en forlengelse for enhets-SIM i den nye nettbutikken

Åpne hovedmenyen og velg "Enheter"

Fra enhetsmenyen velger du enheten som du vil kjøpe brukstid for.

I enhetsdetaljene velger du "Device Usage Time" og deretter "Nettbutikk." Merk: På dette stadiet kan du notere ned enhets-IDen som du vil trenge senere.

Velg "Norge" som land og språk, og klikk på "Apply."

Logg inn med den samme Google- eller Apple-kontoen som du brukte for å logge inn i Tracker-appen. Om nødvendig kan du sjekke kontoen du bruker i kontomenyen i Tracker-appen.

Etter at du har logget inn, vil du se en skjerm som viser en liste over enhetene som er koblet til kontoen din, samt appens brukstid hvis du har brukt appen før.

Du kan legge inn en bestilling ved å velge "Få abonnement" nederst på siden. Hvis alternativet ikke er synlig, sveip nedover skjermen.

Hvis du vil kjøpe brukstid for en enhet, velger du "App" For å kjøpe brukstid for Tracker-appen, velger du "Enhetsabonnement." I denne veiledningen velger vi "Enhetsabonnement."

Velg det passende produktet for enheten din: et månedsabonnement for Bark- og Active-enheter eller "Enhets SIM fornyelse1 År" for andre enheter.

Skriv inn enhetens ID-nummer. Om nødvendig kan du sjekke IDen i enhetsdetaljene. Når du har skrevet inn IDen, kan du trykke på "Få abonnement."

Neste steg er å angi betalingsinformasjonen din. Du kan også bruke en annen e-postadresse for bestillingen, hvor ordrebekreftelsen vil bli sendt. Skriv inn kredittkortdetaljene dine, og velg "Start prøveperiode"  eller "Bekreft" nederst. Merk at hvis du allerede har gjenværende brukstid, tilhører de gratis dagene i begynnelsen av bestillingen det forrige abonnementet ditt.

Approved, some adjustment I have to guess - because I cant controll it before live

Til slutt må du bekrefte betalingen i din nettbank. Etter å ha bekreftet betalingen, vil brukstiden bli aktivert i appen innen få minutter.

Hvis du opplever problemer med betalingsbekreftelsen, anbefaler vi at du kontakter kundeservice hos banken din.