Problemer med å logge inn i nettbutikken med Apple-ID?

Hvis du prøver å logge på nettbutikken vår med Apple-ID og mottar en feilmelding, følg disse trinnene.

1. Kontroller at du bruker riktig kontotype (Google-konto eller Apple-ID) for å logge på. Hvis du bruker Apple ID kan du ikke logge på med Googles påloggingsmetode, velg i stedet "Logg på med Apple".
  2. Hvis du fortsatt får en feilmelding, logg ut av Tracker-appen fra kontomenyen (scroll til bunnen og velg logg ut). Ikke logg inn på appen igjen.
  3. Åpne innstillingene for Apple iOS-enheter og velg navnet ditt fra toppen (øverst) for å få tilgang til kontoinformasjonen din.
  4. Velg deretter "Pålogging og beskyttelse"
  5. Rull ned og velg "Logg på med Apple"
  6. Rull ned og finn Tracker fra listen og velg den.
  7. Klikk på knappen med rød tekst som sier "Slutt å bruke Apple ID" og bekreft valget.
  8. Åpne Tracker-appen og logg på. Ikke velg å skjule e-posten din, men la i stedet appen se e-posten din. Det er viktig for nettbutikken å kunne se e-posten din for å kunne finne kontodetaljene dine, for eksempel enheter du eier og abonnementene dine knyttet til Apple ID-kontoen din.
  9. Åpne nettbutikken fra Tracker-appens kontomeny og logg på nå med din Apple-ID.

Hvis du fortsatt har problemer med å logge på nettbutikken, vennligst kontakt vår kundeservice.