Problem med inkommande SMS-meddelanden

Vi upplever för närvarande problem med inkommande SMS-meddelanden på grund av en störning hos en tredjepart. Detta problem påverkar alla kunder som använder finska eller estniska MSISDN-nummer, både i Finland och globalt.

Påverkan på tjänster:

• Tracker-enheter: Byte av SIM-kort på äldre Tracker-enheter, inklusive modellerna G400FI, G500 (alla modeller), G1000 och Supra, är tillfälligt otillgängligt.

Om du har bytt SIM-kort på enheten och enheten inte lokaliserar, vänligen kontakta vårt supportteam.

Vårt team arbetar aktivt med våra partners för att lösa detta problem så snabbt som möjligt. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka och uppskattar din förståelse.

Tack för ditt tålamod.