Artemis - Ohjelmistopäivitys ja versiotiedot

Artemis - Firmware versio: v.5.00.00

Versiopäiväys: 06.06.2024

Päivityksen sisältö:

Uudet ominaisuudet ja parannukset:

1. Parannettu akun kesto
    • Akun kesto parantunut jopa 120 tuntiin.
    • Uudet seurantavälit ovat saatavilla sovelluksessa (jopa 6 minuuttiin asti) maksimaalista akun kestoa varten.
  2. Värinäkomento
    • Saatavilla Pillikomento-valikossa.
    • Käytä värinää yhdessä äänimerkkien kanssa koiran hallintaan/koulutukseen.
  3. Antenni ja verkkotyyppi (GSM / 4G IoT)
    • Korvaa nykyisen "Laitteeseen liitetty ulkoinen antenni" -asetuksen.
    • Valitse "Vain sisäinen" -vaihtoehto asetuksissa, jos et käytä ulkoista antennia.

Korjaukset:

Korjattu ongelma, jossa "Vain sisäinen" -asetus tyhjennettiin satunnaisesti, mikä aiheutti yli 10 minuutin verkonhakuviiveitä, jos ulkoinen antenni ei ollut liitettynä laitteeseen. Huom. Jos sinulla ei ole antennia liitettynä laitteeseesi, valitse uudelleen "Vain sisäinen" -asetus varmistaaksesi, että laite ei yritä käyttää puuttuvaa ulkoista antennia.

Lisätietoja:

• 4G IoT -verkot kuluttavat yleensä vähemmän energiaa kuin GSM. Jos saatavilla, käytä 4G IoT -asetusta paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.
  • Uusimmissa Artemis-versioissa on 4G IoT -ulkoinen antenni. Voit ostaa optimoituja 4G IoT -antenneja vanhempiin versioihin verkkokaupastamme täältä.
  • Artemis 4G IoT -antennissa on tummanvihreä pohja ja tekstin LTE lähellä pohjaa. • Artemis GSM -antennissa on musta pohja.
  • Artemis käyttää sekä 4G IoT- että GSM-verkkoja, mutta priorisoi asetuksissa määrittelemäsi verkon.

Huom!

Laite lataa ja asentaa uudet ohjelmistopäivitykset automaattisesti heti kun ne on julkaistu.

Artemikselle ei siksi voi lähettää varsinaista päivityskomentoa sovelluksen kautta.

Päivity jaetaan Artemis käyttäjille portaittain.