Artemis - Oppdatering av fastvareversjon og utgivelsesmerknader

Artemis - fastvareversjon: v.4.14.00

Dato: 11.10.2023

Oppdater innhold:

• Heading-pil forbedret. I de nyeste HW-halsbåndene ble heading-pilen av og til sittende fast mot nord
  • Andre mindre forbedringer

Merk!

Enheten laster ned og installerer automatisk nye programvareoppdateringer så snart de er utgitt.

Derfor kan du ikke sende selve oppdaterings kommandoen til Artemis gjennom Tracker-appen.

Oppdateringen vil bli distribuert til Artemis-brukere i etapper.