Artemis - Oppdatering av fastvareversjon og utgivelsesmerknader

Artemis - fastvareversjon: v.5.00.00

Dato: 06.06.2024

Oppdater innhold:

Nye funksjoner og forbedringer:

1. Forbedret batterilevetid.
    • Batterilevetiden er forbedret med opptil 120 timer.
    • Nye sporingsintervaller er tilgjengelige i appen (opptil 6 minutter) for maksimal batterilevetid.
  2. Vibrasjonskommando
    • Tilgjengelig i fløytemenyen.
    • Bruk vibrasjon i tillegg til pipelyder for å kontrollere/trene hunden din.
  3. Antenne og nettverkstype (GSM / 4G IoT)
    • Erstatter den nåværende innstillingen "Ekstern antenne tilkoblet enheten".
    • Velg "intern antenne" alternativet i innstillingene hvis du ikke bruker en ekstern antenne.

Oppdateringer:

• Løst et problem hvor bare interninnstilling ble av og til nullstilt, noe som forårsaket over 10 minutters nettverkssøkepauser hvis den eksterne antennen ikke var tilkoblet enheten. Merk: Hvis du ikke har en antenne tilkoblet enheten din, velg kun interninnstilling på nytt for å sikre at enheten ikke prøver å bruke manglende ekstern antenne.

Tilleggsinformasjon:

• 4G IoT-nettverk bruker vanligvis mindre energi enn GSM. Hvis tilgjengelig, bruk 4G IoT-innstillingen for bedre ytelse.
  • De nyeste Artemis-versjonene kommer med en ekstern 4G IoT-antenne. Du kan kjøpe optimaliserte 4G IoT-antenner for eldre versjoner i vår nettbutikk her.
  • Artemis 4G IoT-antenne har en mørkegrønn base og teksten LTE nær basen.
  • Artemis GSM-antenne har en svart base.
  • Artemis bruker både 4G IoT- og GSM-nettverk, men vil prioritere den du har spesifisert i innstillingene.
  • Forbedret batterilevetid. Opptil 120 timer med det nylig innlagte sporingsintervallet på 6 minutter under optimale forhold.

Merk!

Enheten laster ned og installerer automatisk nye programvareoppdateringer så snart de er utgitt.

Derfor kan du ikke sende selve oppdaterings kommandoen til Artemis gjennom Tracker-appen.

Oppdateringen vil bli distribuert til Artemis-brukere i etapper.