Artemis - Uppdatering av mjukvaruversion och release notes

Artemis - Firmware version: v.5.00.00

Datum: 06.06.2024
Uppdatera innehåll:

Nya funktioner och förbättringar:

1. Förbättrad batteritid.
    • Batteritiden är nu upp till 120 timmar.
    • Nya spårningsintervaller finns tillgängliga i appen (upp till 6 minuter) för maximal batteritid.
  2. Vibrationskommando
    • Tillgängligt i Vissel-menyn.
    • Använd vibration utöver pipljud för att kontrollera/träna din hund.
  3. Antenn- och nätverkstyp (GSM / 4G IoT)
    • Ersätter den nuvarande inställningen "Extern antenn ansluten till enhet".
    • Välj alternativet "intern antenn" i Inställningar om du inte använder en extern antenn.

Felsökningar:

• Löste ett problem där inställningen Endast Intern rensades ibland, vilket orsakade över 10 minuters nätverkssökningar om den externa antennen inte var ansluten till enheten. Obs. Om du inte har en antenn ansluten till din enhet, välj inställningen Endast Intern igen för att säkerställa att enheten inte försöker använda en saknad extern antenn.

Ytterligare information:

• 4G IoT-nätverk förbrukar vanligtvis mindre energi än GSM. Om tillgängligt, använd inställningen 4G IoT för bättre prestanda.
  • De senaste Artemis-versionerna levereras med en 4G IoT extern antenn. Du kan köpa optimerade 4G IoT-antenner för äldre versioner i vår webbutik här.
  • Artemis 4G IoT-antenn har en mörkgrön bas och texten LTE nära basen.
  • Artemis GSM-antenn har en svart bas.
  • Artemis använder både 4G IoT- och GSM-nätverk men kommer att prioritera det som du har specificerat i inställningarna.

Notera!

Enheten laddar ner och installerar automatiskt nya programuppdateringar så snart de släpps.

Därför kan du inte skicka själva uppdateringskommandot till Artemis via Tracker-appen.

Uppdateringen kommer att distribueras till Artemis-användare i etapper.