22.11.2023 - Huoltoilmoitus: paikannusvälin vaihtamisessa ongelmia

Päivitys 23.11.2023 - ongelma on korjattu.

Haluamme kiinnittää huomionne ongelmaan, joka liittyy laitteiden seurantavälin muuttamiseen Tracker-sovelluksessa. Valitettavasti tämä toiminto kokee odottamattomia häiriöitä normaalien ylläpitotoimien aikana. Tämä aiheuttaa seuraavia ongelmia:

- Laitteiden seurantaväli saattaa olla vaihtumatta.

- Seurantavälin tekstit voivat olla vain englanniksi.

Ylläpitotyö on käynnissä, ja nämä ongelmat tulisi olla korjattuina viimeistään seuraavana aamuna.

Ylläpitötyön seurauksena saat uuden Tracker sovellusversion, joka sisältää parannuksia esimerkiksi VHF-vastaanottimen yhteyteen Hybrid- ja Aviuslaitteilla, korjauksia ja parannuksia seurantavälien informaatioteskteihin Tracker Artemis, Bark, Active ja Ultracom malleille, sekä parannuksia G10i-ohjelmiston päivitysvirheilmoituksiin.

Arvostamme ymmärrystänne ja kärsivällisyyttänne, kun työskentelemme tämän asian korjaamiseksi.

Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.